4 hetes kiscicámon megállapithatom hogy milyen nemű?
Lány vagy fiú?Holnap megyek megint meglátogatni és már szeretném tudni!
Mondjuk mindegy mert már kiválasztottam mikor 4 napos volt:D de azért már nagyon kíváncsi vagyok és az utólsó 2 hétben már nagyon érdekel a dolog!Esetleg linket is elfogadok!Ha lány lesz kap majd szurit (nem szeretném tovább szaporítani a cicákat így is olyan kis cica hal meg meg koborol éhezik stb. szóval ha lány akkor szuri/ivartalanítás még mielőtt valak ielkezd szídni hogy ívartalanítsam ha meg kandúr akkor isivartalanítva lesz hogy ő se szaporítsa mivel nem törzskönyves meg ajándékba kapjuk kis wishkaszos házicica :D ha gondoljátok képet is tölthetek fel!)remélem jó gazdi leszek már nagyon várom de még van 4 hét :( de 9 hete várom szóval haladás!Nagyon gondosan választottam őt!Esetleg tanácsokat is írhattok,hogy mit vegyek neki,milyen tápot adjak neki (kitekatot meg whiskaszt nem fog kapni) meg esetleg jutalomfalat játék stb..
bocsi a regényért :D
Ja és az orvossal már megvan beszélve az időpont,hogy megnézze minden rendben van-e!Meg már egyszer volt nálla
(csak nálla mert csak én fizettem ki de mind1)
és szeritetek ivartalanítsam mert még sajna van időm eldönteni?!
Nagyon aranyos a whiskasos cica!
Most már meg fogod tudni különböztetni a lányt és a fiút. A fiúnak előrefelé van ahol pisil, a lányoknak hátrébb és hátra.
Ivartalanítsd, a cicának is sokkal egyszerűbb lesz az élete.
Örülök, hogy ilyen felelősségteljesen készülsz rá, biztos jó gazdi leszel!
talán innen kiderül
vagy innen:
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__72917-mennyi..
üdv: kispetya
Köszi mindenkinek a segítségét!
Aranyosak vagytok!
Hát remélem tényleg jó gazdi leszek most 1 éves beagle kutyám van és nagyon szeretjük egymást!Remélem a cicával is lesz ilyen jó kapcsolatunk!
A macskát tényleg kínzás sétáltatni,mert nem fog tudni kimenni a házból (legalábbis a kapunkat szinte lehetetlen átmászni) mivel a beagle kutyám nincs ivartalanítva így muszály volt(legalábbis addig győszködtem anyuékat amíg nem csináltatták meg) új kaput csinálni hogy sehogy se tudjon kimenni beton lett a kapu allat ne tudja kiásni szóval amíg pici a cia 100% hogy nem tud kimenni(tudom hogy a macskák nagoyn jól de átmásznak mindent de ezt a kaput háát) és arra gondoltam,hogy akkor őt is elvihetném sétáltatni,de ha ez kínzás a macseknak akkor nem viszem.mert a kutyámat reggel 6-kor kellek (elég lenne háromnegyed 7-kor) hogy reggel is eltudjam vinni sétálni reggel sétálunk 1 órát (van amikor kevesebbet mert még átnézzem a leckét stb) és nem lenne gond a cicát is elvinni csak hogy megismerje a kinti életet is de nem akkarom kínozni !(megint regényt írok :) )
13/L
Nagyon sok állat barát ismerősőm van!
Szóval ha 4-szer fial akkor én 4-szer eltudnám egytől-egyik ajándékozni ,de attól félek hogy én nem tudok teljen mértékben arról gondoskodni hogy minden cica jó gazdihoz kerül és annak a cicának amit elajándékoztam annak nemlesz 40 kölyke (sajnos) ezért is szeretném ivartalanítani!1 fialásnál még (talán) biztos vagyok benne,hogy jó gazdikhoz kerülne!
És Neked is köszönöm a választ!
Oké nem fogom!
Mennyi idős kortól lehet ivartalanítani?
És örülök hogy ti nem szídtok/piszkáltok,mert a kutyám nincs ivartalanítva,nekem nem szokott sírni tüzelő kutya után (legalábbis nem hallom) nem szökik el mint már mondtam a kaput is. De a macska mivel majd nagy korába valószínűleg kifog tudni menni a kapun nem szeretném növelni a macskák számát!
Itt egy jó kis oldal, olvasd el:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!