Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mivel etessem a befogadott cicát?

Mivel etessem a befogadott cicát?

Figyelt kérdés
Befogadtunk egy cicát és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mivel etessem? Száraztápra gondoltam, viszont nem tudom milyet vegyek, ami elfogadható minőségű, viszont olcsó is, hiszen ő nem egy tervezett jövevény, így sajnos nincs lehetőség rá, hogy prémium macskatápt kapjon.
2011. nov. 23. 17:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyi idős, ha nagyon kicsi akkor inkáb vmi konzervet adj neki. Ha nagyobbacska, akkor lehet száraztápot vagy ételmaradékot adni neki (ne legyen túl zsíros). Mi Kitekatot szoktunk a cicánknak venni, 1 kg-sat kb ezer forintért, de ha nem akarsz rá ennyit költeni, akkor szerintem akár a tescos is megteszi.
2011. nov. 23. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
A legtöbb állatkereskedésben a kitekatot kg-ra mérik, így kb 500 ft, igaz, zacskóban kapod, de kétlem, hogy ez bármi hátrányt jelentene : ) Olcsó, és még mindig jobb, mint a tescos ..
2011. nov. 23. 22:38
 3/6 anonim ***** válasza:
sztem megfelel bármilyen kaja, mindig amire futja. a lényeg h féregtelenitsétek és oltassátok be sztem. és idővel ivartalanjtani se árt.
2011. nov. 25. 16:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat!

Most cat chow-t kap, akkor ez így rendben van ugye? Ivartalanítani egyelőre nem akarjuk, mert kandúr cica és a viselkedésével eddig nem volt probléma és őrzi a kertet az idegen macskáktól.

Egyébként egyszer kapott már féreghajtót, illetve annak egy részét...

Májkrémbe kevertük bele az összetört tablettát, de nagyon keveset volt hajlandó megenni belőle..:/

2011. nov. 25. 16:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Ettől függetlenül célszerű ivartalaníttatni. Gondolom hosszú távra tervezitek a cicust, és sajnos a nem ivartalanított kint lakó cicák gyakran esnek a tavaszi szaporodási időszak áldozatává. Gondolok most betegségekre vagy bármiféle betegségekre. Ezen kívül azt is figyelembe kell venni, hogy az igaz, hogy kandúrcica lévén nem hoz haza kölyköket, viszont több nőstényt is megtermékenyíthet, tehát így nem sokat teszel az utcára kerülő gazdátlan cicapopuláció ellen ..

Szerintem gondold meg, fiúcicát olcsóbban ivartalanítanak, ha szerencsés vagy, és pont elkapsz valami kedvezményt, vagy ismersz olcsó, de jó helyet, akár 4-5 ezer alatt is megúszhatod.

2011. nov. 25. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
az egyik betegségekre = balesetekre
2011. nov. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!