Hogyan vegyem rá apukámat hogy bemehessenek a panelba a cicák? (Bőven lent)
12 éves fiú vagyok,és legyen elég annyi elköltözünk egy panelba (most családiba lakunk).De apukám nem engedné be a 2 macskát mert szerinte az alom mindig "büdös" :S,pedig ilyen fedett macska WC a mellékhelyiségük,van még egy kis termetű kutyánk az bemehet.De én nem szeretném hogy kóbor macskák legyenek :(.
Valakivel még megesett ez?Mit tegyek?
Macskák menhelyre történő elszállítása sokat segít a dolgon. Állat nem való a panelba. Még a kutya sem. Max halak,mókus, csincsilla kisebb madarak és kész.
fogadd el, hogy a panel nem családi ház. Amit megtehettél a cs.h nem lesz meg a panelban.
Lesz viszont sok más érdekes dolog.
Hallod, ahogy a szomszéd wc ik, szeretkezik a nejével vagy részegen veri a családját.
Minden este más és más lesz. Csupa izgalom
Plusz a szemben lakók is tudnak érdekes dolgokat művelni. Mesztelenül nyírják egymás haját, főznek stb.
Jó lesz.
Esetleg főzzetek meg a macskát. Nem kell apuddal hadakozni és meg egy jó leves plusz pörkölt is kijön a két macskából.
Jó étvágyat.
Azért én cicáim,mindig utánam jöttek,le se szarták hol laknak :D
Én azt tanácsolom:Ha esetleg van erkély legyen ott az alomdoboz,naponta többször takarisd,ha apud látja hogy tényleg figyelsz-e erre talán megengedi.Viszont ha nem lehet meggyőzni,tényleg barátok/menhely marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!