A maine coon tényleg ilyen nyugodt vagy csak öreg?
Találtam egy olyan sovány csúnya piszkos cicát, hogy összeesett mert már nem bírta magát tartani. Gyorsan fel kaptam és hazavittem.Azóta jobban van, meg lett fürdetve (amit érdekes módon tűrt, és a hajszárítótól sem félt) , ki lett fésülve és rendbe lett hozva.Van most nekünk egy himalája perzsánk, hiába hogy ez a maine coon nőstény, mégis legalább 2x nagyobb a perzsánál. Tiszta maine coon fazon a szőre, a pofája mindene. Biztosan fajtatiszta. Már mindenhol hirdettük hogy találtunk egy ilyen cicát, neten, buszmegállókban a környéken..de egyenlőre senki.A cica szemfoga nagyon hosszú, lehet hogy öreg? Nagyon érdekes hogy halál nyugodt. Ilyen nyugodt macskát még sohasem láttam.Ezeknek ilyen a természete vagy csak öreg?
Még érdekes hogy a kutyához és a macskához is úgy viszonyult, hogy a 2 állat vele szemben rémülve néz mert olyan nagy, ő mag csak ül mint egy szobor totál nyugodtan, aztán megfordul és elkezd enni.:)Semmi nem ijeszti meg.Sem nagy zajok, sem érdekes teremtések.(hörcsög, halak, pintyek) Nem is érdekli őt a kisállatok, amin meglepődtem.
Szia! Nekem anyukám tegnap hozott egy fogalmam sincs milyen fajta, de nagyon hosszú szőrű macskát. Egy gyereknek vették, de ráunt, a héten én vagyok a negyedik gazdája, most már itt marad. Én is maine coonra gyanakszom, de szerintem nem elég nagy (bár egy perzsánál jóval nagyobb, a lábai is hosszabbak, nem turpi az orra és a farka is nagyon lompos.) Ő is teljesen nyugodt, egész nap fekszik, a csörgő labdát csak nézi-nézi, de annyira nem érdekli, hogy felkeljen érte. Nekem görög teknőseim vannak nyitott terráriumban, de teljesen közönyös velük szemben. Először fülelt, hogy mi mocorog, de meg se nézte őket. Fogalmam sincs, milyen idős lehet (szerintem fiatal), de a szemfoga neki is hatalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!