Mi a Maine Coon cicának a leggyakoribb tulajdonságai?
Tudnátok mondani pár tulajdonságot?
(tudom személyiségétől függ de csak úgy álltalában)
Szia!
Nekem van egy 1 éves Maine Coon-om :P
Jellegzetes "brrr" hangot hallat XD Szinte "beszélget". Van, hogy mászkálás közben csinálja, van, hogy akkor, mikor enni kap, stb. Ha beszélek Hozzá, akkor is "berreg" :D
A másik, hogy nem egy dögönyözésrevaló fajta. Nem szereti. Legalábbis az enyémet és a nagynénikémét sem lehet simogatni. Néha odajön és dörgölődzik, dorombol, de ez ritka pillanat. Szeretnek távolságot tartani, de nagyon kedvesek!
Az enyém nagyon vad is, ha ez számít valamit, mert nem tudom, hogy ez a fajtával jár, vagy csak az enyém ilyen. Már egész kicsi korában is (9 hetesen) megmutatkoztak ennek a jelei, de akkor azt hittük, hogy a korral jár a rágcsálása, karmolása. Azóta már nagyon eldurvult, kezelhetetlen! Egy éves, de már akkora, mint egy szobakutya! :P A szomszéd macskája jóval kisebb... :D
Ja és rengeteget eszik! 1 nap megeszik 2 doboz macskaeledelt:S
Ennyi jutott eszembe hirtelen.
az hogy berreg, beszélget, az nem a leggyakoribb tulajdonság, mert az eddig meglévő utcaivegyes-cirmos ciáim (5db) is mind berregtek :)
kicsit hülyén van feltéve a kérdés, mert ha szó szerint értelmezem és válaszolok, akkor azt írnám, hogy a leggykoribb MC tulajdonság az, hogy 13-15kg-ra nőnek meg:)
Előttem szólónak:
Jaaa...:D Én eddig még sosem hallottam berregni más macskákat, ezért gondoltam, hogy csak a MC csinálja. Főleg, hogy a jellemzésüknél oda is van írva, hogy ez nagyon jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!