Maine coon gazdik! Írnátok nekem a cicátokról? Mekkora, milyen színű, mit eszik, mennyit eszik, mivel játszik stb?
Enyém barna makréla cirmos fehérrel, Angelic Coons tenyészetből vettem tavaly decemberben, Dorisz. :)
Imádom, egy négy lábon járó kis csoda, hihetetlen ragaszkodó macskusz, kedves és nem utolsósorban gyönyörű. :) Csodájára járnak az ismerőseim, akik nem ismerik a különlegesebb cicókat. Most lesz éppen egy éves, már rég túlnőtte a házimacskát. Gyakran beül az ölembe, pedig sok helyen olvastam, hogy nem az a kifejezetten bújós ölcica.
RC referencia kennelből vettem, ezért ezt a fajta kaját vesszük neki, igen sokat eszik szerintem, nagy zabás. Legutóbbi mérésnél viszont alig 3,5 kiló volt, gondolom mert nőstény.
Mesélj még a te coonodról! :) Ki szoktad-e engedni néha, vagy elvinni sétálni? Ti mit esztek? Mivel szoktatok játszani? Kép is jöhet! :)
L23
Jó, hogy pórázon viszed ki, ha forgalmas utcában laktok. Én sem merném máshogy.
Igen, tényleg nem átlagosan nyávognak, inkább amolyan nyöszörgős kérdező hangon kommunikálnak. :) Kicsit kutyaszerű, hogy folyton emberközelben akar lenni, hívásomra egyből hozzám fut. Imádnivaló szőrös gombóc. Folyton szedegetem ki a bundájából a különféle szúrós bogáncsokat, de még élvezi is, ahogyan rajta matatok.
Te tervezed, hogy viszed majd kiállításra a közeljövőben? Én már gondoltam rá, hogy megmutatom a nagyközönségnek és kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá a bírók, ill. mindkettőnk számára igen nagy kaland lenne egy ilyen nap. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!