Szokott "simogatni" a cicád?
Oké, tudom, hogy hangzik a kérdés, de akkor sem tudom máshogy nevezni, amit csinál. Fekszek az ágyba, jön dorombolva, elterül mellettem, a mancsát az arcomhoz tolja, és fel-le "simogat" :D be vannak húzva a karmai, nem dagaszt, és csak az arcomon csinálja.
Csak kíváncsiságból, ti is tapasztaltatok már ilyet? :)
Normális válaszokért mert a zöld kéz.
Az enyém "beleugrik a kezembe, hogy végigsimogassa magát vele. Ha ül/áll, és fölé tartom a kezemet, feláll a két hátsó lábára, a hátát és a fejecskéjét meg azzal a lendülettel feldobja a kezemig, hogy beledörgölőzzön.
A kezével azt szokta csinálni, ha felveszem, hogy ráteszi az arcomra, olyankor nem akarja, hogy puszilkodjak vele.
na ugye, hogy ugye? :)nekem is szokta az ölemben is, felnyúl és kb. megsimogat, mintha jelezné, hogy rám figyelj, ne a TV-re :)
nekem nem akarták elhinni az ismerőseim, hogy ezt csinálja. Én sem tudom mire vélni, emberi fejjel egyből belemagyarázom, hogy azért csinálja mert imád, de ha valaki tudja a pontos magyarázatot azt is szívesen fogadom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!