Igaz az, hogy létezik macskáknak fogamzásgátló?
Csak mert muszály lesz valamit csinálnunk, 3 lány és 1 fiú macskánk van...
Ivartalanításra nem telik.. föleg, hogy legalább 3 macskát kéne...
ma 19:36: Már bocs, de ez baromság és ebböl a pénzböl akkor már az ivartalanítás is meglenne.
ma 22:26: Azért, mert tudod nem csak egy fiúmacska létezik, a szomszédokban is van rengeteg macska.. nem fogok talán más macskái után rohangálni, hogy azokat is ivartalaníttassuk :)
Létezik, és nem drága.
400-500 forint egy 30 kapszulás doboz, de azt is csak doki írhatja fel. Kis kék bogyók.
De akkor inkább a fiút ivartalanítsátok. Nagyon, nagyon, NAGYON rosszat tesz a cicának ez a gyógyszer. Tapasztalatból mondom. Inkább bírd ki a vernyogást, vagy a fiú cicával csinálj valamit. Mert három nőstény macskát ivartalanítani tényleg rengeteg pénz, de a hím annyira nem vészes.
NE ADJ NEKI FOGAMZÁSGÁTLÓT!!!
Támogatom az utolsót, fogamzásgátlót NE!
Vannak, akik úgy tartják, hogy az első szülés fontos, azt mindenképp meg kell várni, ellenkező esetben a csontozata és a szőrzete fejlődése nem lesz megfelelő. De ezzel szemben van, aki azt mondja, hogy semmi köze ezeknek egymáshoz, akár 6 hetesen is lehet ivartalanítani.
Szóval szerintem kérdezz utána az orvosnál, hogy mit javasol.
Csendben hozzáteszem, hogy -bár ez elég kegyetlenül hangzik- az macska első szüléséből származó kiscicák ált nem maradnak életben. Vagy legalább nekem ez a tapasztalatom.
Én a helyedben az anyacicát és a fiúcicát elvinném ivartalanítani, a másik kettőt pedig majd nyáron.
Már egyszer elmondtam, de látom olvasni nehezetekre esik. A szomszédban is rengeteg macska van, hiába lenne ivartalanítva a miénk, ott van még rengeteg másik is... Ez érthetetlen?
Másrészt a kismacskáink már legalább fél évesek, mi az, hogy nem maradnak életben..? Baromságot nem kéne beszélni...
Ivartalanításra pedig nincs pénzünk, ahogy már ezt is elmondtam párszor.
"Először is, egy hölgynek nem szokták azt mondani, hogy vadbarom. Másodszor meg, heréltesd ki te magad, de ne a macskát!"
benézted, mert nekem sincsenek heréim kisanyám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!