Milyen fogamzásgátló létezik macskák részére?
Sziasztok! Hallottam róla, hogy létezik tablettás fogamzásgátló macskáknak is. Feltételezem ez nem olyan, mint az emberi fogamzásgátló, hogy 21 nap +7 nap szünet.
Milyen fajtái léteznek ezeknek a szereknek? Milyen idős kortól adható és milyen időközönként kell adni belőle a nőstény cicának? Ivarérés előtt is szükséges?
És végül: Mennyibe kerül?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Én még nem beszéltem a dokikkal, a barátnőm mondta,hogy évek óta ezt adja a cicusoknak és semmi bajuk tőle, de sietnie kellett, a többire nem tudtam rákérdezni.
Tényleg rettenetesen félek a műtéttől :(
Szia!
Valóban Ovarid,heti fél szem kell belőle ( 2,5 mg), orvosi vényre van csak,mi állatorvostól vettük,de nagyon nem ajánlja,mert súlyos méhproblémák lehetnek tőle.Csak azért kaphattunk,hogy utcai cica nem szüljön több cicababát.
Sztem keress egy megbízható állatorvost,és ivartalanítsd a cicát,mert így is súlyos bajok lehetnek!
Nem ivartalanítás volt, hanem műtét, valószínű nem bírta az altatót, vagy túl sokat adtak neki, mert félálomszerű állapotban volt, amikor meghalt,szegény csak nyüszíteni tudott :( Gyerekkorunk kutyája volt ő, hivatalosan papáé volt, őt szerette a legjobban. Egy simaszőrű foxterrier kan :((
Én nagyon nagyon állatbarát vagyok,macsekokkal kelek fekszem, be is szoktam fogadni kidobott állatokat, szóval nem bírnám, ha miattam baja lenne bármelyiküknek is ne adj isten belehalna a műtétbe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!