Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit lehet tenni? Bent nem...

Mit lehet tenni? Bent nem lehet a cica, más hely pedig nincs.

Figyelt kérdés

Anyám kitette ma a KISCICÁMAT, mert bepisilt az ágyba...Ez volt az indok. A cica kb. 3-4 hónapos, eddig benti macsek volt. Most kinti lett. Jön a nagy hideg és minden egyéb. Szegény egyedül nem hiszem,hogy átvészeli a telet így. Nincs garázs és ilyesmi.

Mit csináljak?

Legszívesebben megfognám anyámat és kitenném őt, a macsekot meg behoznám... Pedig de vártam,hogy együtt karácsonyozzunk bent és stb...

Mondjátok,hogy hülye vagyok, de már hányingerig bőgtem, amióta hazajöttem a suliból.. :(

2011. okt. 20. 13:40
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Apa ma reggel csinált a cicának meg a kutyának egy helyet a fásszínben, ahol eddig a benzint meg ezeket tartotta. Ott télen is viszonylag jó idő szokott lenni. Most onnan elpakolt minden veszélyes ddolgot és ott alszanak, bár külön "ágyban". Nagyon sok mindent nem tehetek. Anyát az állatvédős, telefonálós cucc sem hatná meg.. Max annyit mondana,hogy akkor irány a bíróság... Nem normális egy nő..
2011. okt. 22. 11:02
 22/22 anonim ***** válasza:
Nekem is TOTÁL ilyenek a szüleim! És együtt érzek veled! Mi lett a cicussal???????
2016. okt. 11. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!