Mit lehet tenni? Bent nem lehet a cica, más hely pedig nincs.
Anyám kitette ma a KISCICÁMAT, mert bepisilt az ágyba...Ez volt az indok. A cica kb. 3-4 hónapos, eddig benti macsek volt. Most kinti lett. Jön a nagy hideg és minden egyéb. Szegény egyedül nem hiszem,hogy átvészeli a telet így. Nincs garázs és ilyesmi.
Mit csináljak?
Legszívesebben megfognám anyámat és kitenném őt, a macsekot meg behoznám... Pedig de vártam,hogy együtt karácsonyozzunk bent és stb...
Mondjátok,hogy hülye vagyok, de már hányingerig bőgtem, amióta hazajöttem a suliból.. :(
hát a faterod próbáld megkérni, szóljon anyudnál a macsek érdekében.
Nekünk majdnem 5 hónapig csinált össze vissza a macska mire rászokott az alomra, igaz nem napi szinten, de nem volt kellemes takarítani a padlót, csempét.
(Megtanulta hogy kell kinyitni az ajtót és kimegy. ráugrik a kilincsre és ellöki a faltól magát a hátsó lábával majd elengedi a kilincset és kimegy sétálni a kertbe, a vendégek előtt is lazán jön megy, azok meg lesnek ilyet még nem láttak :)
A sátras megoldás amit mondtál az kedves tőled, de szerintem csak egy nagy veszekedést váltasz ki belőle.
Fürdőszoba, vagy egyéb helyiség ha van akkor a macskának ott is jó elvan, de ha már a házba lett szoktatva és pont télen kerül ki akkor nem lesz hosszú élet tartalmú.
Vagy próbálj megegyezni anyuddal, vagy szólj a helyi állatorvosnak, és hátha tud neki helyet másnál, és annál látogatnád ,ha végképp nem lehet a szobádban.
21f
fürdőbe volt megcsinálva neki az alom, este oda volt bezárva, más ilyen hely nincs.
Apa nem fog beszélni anyával, szerinte is anyának van igaza. Az állatdoki, akihez tartozunk egy f_szkapal(már bocs, de így igaz). Sátras megoldás vége az lett,hogy kaptam 2 pofont, anyám beráncigált és bezárta az ajtót és eltette a kulcsot... Ilyen nincs.... Miért kell mindenből ekkora ügyet csinálni? Ennyi erővel az anya is vágjon ki egy kisgyereket a hidegbe mikor bepisil??
Vaterán 4500-5000Ft-ért szokott lenni egyedi készítésű cicaház (macskaház vaterán a legolcsóbb szöveggel szokott fent lenni). Most pont nem látom, szerintem megint leütötték az akuciót, de mivel folyamatosan lehet rendelő a hirdetőtől, biztos pár napon belül felteszi újra. A cicák szívósak, ha van egy biztos helyük, ahova elbújhatnak, akkor a legkeményebb teleket is simán átvészelik. De ez fontos. Ha anyukád nem engedi, hogy bent legyen, akkor harcold ki, hogy megvegye a házat.
Idővel meg majd úgyis visszacsalod a házba, ebben biztos vagyok, látva azt, hogy mennyire elszánt vagy :)
Nem működik....Semmi.. Nővérem is beszélt vele, ő se tudta meghatni... "az csak egy állat" bocs, hogy ezt írom, de utálom az olyan emeber, aki ezt mondja...
Csináltam neki egy kis helyet, ahova el tud bújni ha fázik. Védett az esőtől, hótól és széltől is. Van bent egy tollpárna és azon egy régi törölköző. Reggel és este kap majd egy kis meleg tejet. Ezzel hátha segítek neki. Amúgy van még egy kiskutyám, ő nagyon jól bírja a hideget, sőt jobban mint a meleget. Szerettem volna, ha együtt alszanak, de nem. Csak játszanak, de a cica nem megy oda hozzá aludni. Na majd talán. A tél végéig próbálok mindent megtenni érte, hogy átvészelje.
15:24 es vagyok.
Nem azért hogy megijesszelek, de a szomszédomnak úgy halt meg 7 évesen a kutyája, hogy kint aludt minden télen, a garázsban, és MEGFAGYOTT! reggel mentek kaját adni neki, és üveges tekintetű megkeményedett kutya lett belőle.
Ennyit a kint is elvan, majd túlvészeli mondásokról.
Nem lehetnek kint, ha bentre volt szoktatva!
Az állatorvos Nem úgy van hogy kihez tartozol. Akit felhívsz az megy ki hozzád. Akármelyiknek kötelessége kimenni, mert különben kizárhatják az orvosi kamarából és akkor soha nem folytathatja a hivatását.
Ha szar körülmények közt élsz, ingyen is megcsinálja a lelkesebb, nekem a rokonom állatorvos, és mondta volt aranyos gyerek aki törődött az állattal, látta baj van de nincs pénze , de el látta és meggyógyította.
Nekünk is volt olyan hogy bunkó jött ki. Vannak hülye emberek.
Facebookon mindenki fent van mert divat oldal. Tedd fel rá a macskát hogy ingyen SOS ben elvihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!