Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi lehet a baja? SÜRGŐS NAGYON

Mi lehet a baja? SÜRGŐS NAGYON

Figyelt kérdés

Van egy 3 hónapos kiscicám és szegény összekapott a kutyámmal és az egyik idegét elkapta (kutya be van oltva)

és folyik a fenekén valami nyál és az állatorvos azt mondta hogy holnap vigyem vissza mert már egy hete oda járunk ha egyáltalán megéli a holnapot segítsetek légyszi:(

2011. okt. 12. 17:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
képzeld írtam több orvosnak is de még nem válaszoltak
2011. okt. 17. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez olyan, mintha eltörnéd a lábad, mentőt kéne hívni, de te elmennél postára feladni levélként.

Gondolkozz el azokon, amiket írtam, és ha lehet legközelebb ne legyél ilyen felelőtlen. Én nem vagyok hajlandó veszekedni, elszomorít, hogy vannak még ilyen állattartók, mint te, de remélem következő alkalommal nem így fog végződni az ügy.

2011. okt. 19. 23:55
 13/17 anonim ***** válasza:

Most komolyan... Miért kell szegényt oltani????? Elpusztult a kiscicája, annak ellenére, hogy megpróbálta ápolni....

Van elég baja, nem kéne még a fejéhez vágni hogy így meg úgy rossz állattartó. Majd legközelebb ügyesebb lesz, már tudni fogja mit kell tenni.

2011. okt. 24. 15:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem, nem! Nagyon is igaza van! Ha valaki nem tud az állatáról gondoskodni, nem azt kell mondani, hogy nem gond, semmi baj, hanem megmondani neki, mit csinált rosszul, hogy legközelebb tudja.

Mit jelent az, hogy elkapta a kutya az egyik idegét?

Egyébként én is sajnálom, és legközelebb jobban ügyelj a kutyára--> amíg ilyen kicsi a macska, ne nagyon hagyd őket kettesben, vagy mondjuk a kutyára tegyél ilyenkor pórázt (ha így volt, akkor egyáltalán ne engedd oda a kutyához).

2011. okt. 24. 18:05
 15/17 A kérdező kommentje:
köszi utolsó kettő és utolsó tudom hogy igazad van és nem voltam otthon hanem a szüleim vigyáztak rá és gondolom kiengedték és összekaptak
2011. okt. 24. 18:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: Ne írj nekik, úgyse válaszolnak egyhamar. Időpocsékolás. :/ A telefon a legjobb és leggyorsabb.
2011. okt. 25. 00:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszi megfogadom a tanácsod:)
2011. okt. 25. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!