Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi a baja a macskámnak?...

Mi a baja a macskámnak? (SÜRGŐS! )

Figyelt kérdés

Nem eszik, nem iszik.

Lóg a bőre, oldala hátsó része behorpadva.

Nagyon félek, mert elmentünk az állatorvoshoz.-zárva volt.

Szegény cicát a kocsi hátuljába raktuk (óriási hátulja van, apa céges kocsija) és a sarokba bújt be. Megint oda fog???

Úgy kellett kihalászni! Nagyon félek. Van ötletetek, mi lehet a baja?

2010. jún. 29. 12:55
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
minél több állatorvost megkell nézni, ha az zárva volt, másikat kell keresni a környéket, Itt nálunk Zalaegerszegen ha minimum 4 Állatorvos nincs akkor 1-se. Így Láthatatlanba nem sok mindent tudunk mondani, ezernyi oka lehet
2010. jún. 29. 12:59
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
nekem eddig 7 macskám volt (1más után nem egyszerre) meg egy csomó állatom és minden állatnál ez az jelenti hogy már csak órái vannak és elpusztul
2010. jún. 29. 13:03
 3/20 anonim válasza:
100%

Lehet,hogy csak gyomorrontása van,nem kell félni.

Állatorvoshoz viszont mindenképp vidd el,ha nincs nyitva akkor telefonon kell felhívni egyet.

remélem segítettem.

Sok szerencsét! :)

2010. jún. 29. 13:05
 4/20 anonim ***** válasza:

Az gáz.

sörgősen keress egy orvost. Ki fog a cicád száradni így.

Régóta ilyen? Mert ugye hogy csonttá--bőrré fogyjon az legalább egy hetes folyamat...

Sokminden baja lehet. Szokott hányni? Hasmenése van?

Akkor lehet valami vírus is (ami sokszor halálos is lehet) De ha hányt is akkor esetleg mérgezés is.

Ha gubbaszt és nem eszik, akkor is simán vírus főleg ha láza van!!!! ebből nagyon nehezen gyógyul meg magától!

A láz miatt még rosszabb lesz (már ha van láza).

Ha nincs akkor is lehet vese elégtelenség, de bármilyen szervi megbetegedés.

De lehet egy gyomor rontás is ha valami rosszat evett.

Nem sok tünetet írtál.

2010. jún. 29. 13:05
 5/20 anonim ***** válasza:

NEm látom ugyan hoyg mennyire kóros, meg nem írtad milyen hirtelen lett rosszul.

De az első ami eszembe jutott hogy ilywnkor, tavasszala cicák ugye bagzanak, és rengeteg bogarat ezsnek. Nekem eddig az összes bakcicáám lefogyott tavasszal, nem ettek (csak bogarat). Azért keress orvost, de te ltod mennyire sulyos.

2010. jún. 29. 13:08
 6/20 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonló a cicusommal. Az enyém szerintem csak elrontotta a hasát. Adtam neki vizet, amibe feloldottam egy fél algopirint és egy szőlőcukrot. Sokszor itattam ezzel, aztán rendbejött!! Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni. De azért vidd el dokihoz ha tudod, bár én először 1 napig kipróbálnám a szőlőcukros fájdalomcsillapítós módszert! Jobbulást! Majd írj hogy mi lett!!
2010. jún. 29. 13:20
 7/20 anonim ***** válasza:
talán nincs minden oltása meg?lehet el kapot olyan betegséget ami nagyon súlyos vagy meg mérgezték de akkor pár órája esetleg 1-2 napja lehet hátra szerintem vigyétek sürgösen állatorvoshoz ha a közeli nincs nyitva akor vigyétek meszebbre de minél hamarabb!jah és itatgasd mert ki szárad önts a szájába pici kortynak valot de ne sokat mert az se tesz jót csak nagyon keveset és kb olyan negyed óránkénk istmételd.remélem meg gyogyul szegény cicus:(
2010. jún. 29. 13:46
 8/20 anonim ***** válasza:
Írj,hogy mi lett!!
2010. jún. 29. 14:50
 9/20 A kérdező kommentje:

Nem volt még beoltatva, de mivel nem fajtiszta, nem kaphat el olyan könnyen betegségeket.

Ez a folyamat szépen lassan elkezdődött.

3-4 napja nagyon sovány.

Tegnapelőtt ivott tejet, tegnap nem volt hajlandó, ma még nem próbáltuk.

Nem benti cica.

Nem találom, mindig elkóborol!

Bagzási időszak.

Látjátok, most is kóborol, de nem eszik- iszik.

Most megyek, viszek ki tejet, és még egyszer elkezdem keresni!

Majd megírom, mi lett!

2010. jún. 29. 15:48
 10/20 A kérdező kommentje:
Hányás, hasmenés jelét nem láttam/találtam!
2010. jún. 29. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!