Mi a baja a macskámnak? (SÜRGŐS! )
Nem eszik, nem iszik.
Lóg a bőre, oldala hátsó része behorpadva.
Nagyon félek, mert elmentünk az állatorvoshoz.-zárva volt.
Szegény cicát a kocsi hátuljába raktuk (óriási hátulja van, apa céges kocsija) és a sarokba bújt be. Megint oda fog???
Úgy kellett kihalászni! Nagyon félek. Van ötletetek, mi lehet a baja?

Kedves kérdező!
Nem szeretnélek mámorba ejteni,de ez a szín tiszta igazság:
Az én macskáim egy fokozatos bénulásban haltak meg.Először nem eszik és iszik utána lebénul a teste a szíve és végül a tüdeje,ami fulladáshoz vezet.
Ezenkívül a mamámé úgy halt meg,hogy kicsi kölyök volt,permeteztek,a cica belement a permetes növénybe,lenyalta magáról és GAME OVER!:( de nem tudom...

Nem fogok őrködni, és nem is tudok, ha egyszer elment.
Félek, de szerintem már nem jön vissza...
De azért reménykedem!
Holnap megírom, mi lett!

Szerintem nem tévhit!
Azért, mert pl. a macskáinknak nincs kötelező oltási könyve.
Másrészt a macska szívós állat!
Mellesleg neheztelek a cicára.
Valószínű elment itthonról, és egy másik helyen pusztult el.
Baja volt, és annyit nem tett meg, hogy 2 év 9 hónap után nem temethettük őt el itthon.
ÚRISTEEN!!!!
Megtaláltam!!!!!!!!44444444
Elvittük a dokihoz, és adott neki infúziót.
Cica náthás/influenzás , magas lázzal.
Ezért nem evett!
A doktornő mondta, hogy simán túl éli! :)
Kedves volt a doktor nő is, és a szomszédunk vitt el hozzá, ill. adott cicakosarat!
Köszönöm a válaszokat, NAGYON BOLDOG VAGYOK!!!

A macskák többnyire elvonulnak meghalni, még ha imádták is a helyüket, ezért nem kellett volna rá neheztelni. De örülök, hogy meglett!
Viszont a fajtatiszta macskák még inkákk könnyebben megbetegszenek, nem hogy szívósabbak...pároméknak perzsa cicájuk van, és szinte folyamatosan betegeskedne, ha nem gyógytápot kapna. Szerintem érdemes lett volna elgondolkozni az oltáson, hisz ez ellen a betegség ellen is van.
Gyógyulást kívánok a cicának!
Igazából nem értek egyet azzal, amit mondtál.
2 cicám mérgezésben pusztult el.
Egyikükét végig néztem, nem bírtam hagyni, hogy egyedül szenvedjen.
Nálunk volt.
Másik cica: kibéleltünk neki egy kartondobozt és másnap reggel a közös kartondobozba találtuk elpusztulni.
Az cica, aki most beteg, ő keverék!
És most megkapta a kellő oltásokat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!