Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SÜRGŐS! Állandóan nyávog, mi...

SÜRGŐS! Állandóan nyávog, mi baja lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap kaptam egy 6 hetes fekete kandúrt. A szobában tartjuk, úgy tűnt nem lesz gond, már tegnap este velem aludt.

Ma megnézte a ház többi részét, és azóta állandóan ki akar menni a szobából, nagyon nyávog, hogy engedjem ki. Ki is engedem, de a többi csukott ajtónál is nyervog, ki akar menni. De nem engedhetem, ilyen hidegben pláne.

Megszokja majd? Már sírhatnékom van, annyira nyávog.

15/L

2010. okt. 3. 19:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Látta Hitler-t.
2010. okt. 3. 19:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Istenem -.- " Macska, kíváncsi, te meg nem engeded ki, persze hogy egyfolytában nyávog. Semmi baja nincsen, ne rinyálj már.
2010. okt. 3. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
nyugi csak hisztizik, hiányzik neki anyukája stb stb.. de ha ki akar menni engedd csak ki nem fog megfázni hidd el! nekem 3 cicám van és a fekete 2-3hétig nyávogott már mi is rosszul voltunk:P és egyszer csak abba hagyta. engedd, hogy bejárja a lakást és tényleg engedd ki, de persze ha abszolút benti cicának szeretnétek, akkor próbált meg lefoglalni, játszani vele és beszélj hozzá, a hangod nyugtatólag hat a kiscicának!
2010. okt. 3. 19:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Pláne ilyen hidegben? Tudod, hogy egy macskának mi a hideg...?
2010. okt. 3. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:

azért egy 6 hetes kiscica oltások nélkül ne menjen ki.

Járkáljon a házban , nyitogasd ki neki a fiókokat, a szekrényt, hogy lekössed a kiváncsiságát, de ne menjen ki.

Pláne, ha csak pár napja van nálad.

Előbb meg kell szoknia titeket, a helyet meg kell kapnia az oltását és utána kimehet, ha kijárósnak akarod.

oltás két hét szünet második oltás + 10 nap és kialakul a védettség 24 nap minimum.

2010. okt. 3. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyilván otthon kimehetett és itt is ki akar. Én is ki akarnék a helyében.nem szeretek egész nap 4 fal között kuksolni.
2010. okt. 4. 10:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért nyávog, mert keresi a többieket, az anyját és a testvéreit. Az én kandúrom is ilyen volt, majd elcsöndesedett, viszont egyre visszahúzódottabbá vált, egy idő után már nem akart játszani, csak evett, mosakodott és aludt. Hoztam mellé egy társat, így már nem érzi magát egyedül. Mi napközben nem vagyunk itthon, hiszen dolgozunk, így angyalkák nagyon jól elvannak napközben. Este viszont mindig van közös program.
2010. okt. 4. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!