Miért kell eltűrnöm, h a egy vendég sértő megjegyzéseket tesz a macskáimra?
Ma volt egy kedves vendégünk. A mi cicáink hozzá vannak szokva, hogy bejönnek, és ráfekszenek a székre. Mikor az egyik cicánk szépen lefeküdt, a "vendég" csapkodott,ordított rá, hogy "fúj te gusztustalan rohadt tetves dög!" és a végén még én lettem anya által leosztva, mert nem hagytam. Apa nekem adott igazat.
Miért kell eltűrnöm?
Hát szerintem is, de mégis én kaptam érte.
Pedig én nem fogom eltűrni. Ha nem tetszik nem jön (amúgy se birom egyátalán). Meg előadta,hogy Ő utálja őket, és hogy ő nem engedné be őket.
De attól én miért nem engedhetem?
Csak mellesleg jegyzem meg, hogy az unokái miatta RETTEGNEK minden állattól.
Mikor az egyik cicánk pici volt, kb. 3 hetes(talált volt), a kislány unokája sírva szaladt el,mikor meglátta, annyira félt tőle...
Szia!
A vendégetek nagyon primitíven viselkedett a macskádnak ez az otthona.Nálunk is van cica és bizony neki több joga van a lakásban mint a vendégnek aki hozzánk jön annak ezt tudomásul kell venni.Borzasztó hogy az unokáinak milyen rossz példát mutat.Nem szeretnék ilyen nagyit!
Én róbáltam,hogy elviszem onnan.
A nagynéni lent a konyhába, a cica fent az ebédlőbe volt. És mikor feljött akkor vette észre,hogy ott van és azért kiabált rá meg hasonlók.
Hát én sem szeretnék, bár az egyik mamám, akivel nem túl jó a viszonyunk hsonlóan gondolkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!