Hogyan szokassam le a marásról és a harapdálásról a cicám?
Figyelt kérdés
Játszik csak, de azért elég nagyokat tud harapni meg karmolni, hogy lehetne erről leszoktatni?2011. okt. 3. 12:55
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Mindig is marni fog.
Nekem 4 macskám van, és 1 marós közülök.
3/5 anonim válasza:
Tényleg kis alattomosak a cicák,simized őt és gondol egyet,rád fúj és már karmol és harap.:)
Ilyennek kell elfogadni.
Soha ne bántsd érte!!!
4/5 anonim válasza:
Az első választ cáfolnám, két macskánk van, az idősebb mindenkire támad anyósomon kívül, de én akkor simogatom, amikor akarom. A kisebb karmolós-harapós volt, mostanra eszébe sem jutna megtámadni bárkit, még játékból sem.
A másodiknak viszont igaza van bizonyos értelemben :D mondjuk én a kisebb cicát is kutyaként neveltem :)
5/5 anonim válasza:
az enyém folyton karmol és harapdál, ha olyanja van :d imádom, nagyon jól el tudunk játszani :)) kezem már teljesen megszokta, már alig fáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!