Márc.29-én tűnt el a cicám, vagyis több, mint 3 hete. Reménykedhetek még?
Már válaszoltam az elején, most csak annyit, hogy ne szomorkodj, biztos nem esett baja. Macska ügyes, elugrik az autók elől, és megfogni sem olyan könnyű ám egy idegennek. Főleg ha rosszat akar neki, azt a cicák megérzik.
Tiszta szívemből kívánom, hogy menjen haza a cicád, vagy legalább éljen ő is boldogan valahol. De még ne add fel, bármikor hazamehet. Nekem lánycicám tűnt el több hónapra, aztán egyszer csak ott volt az ajtó előtt, amikor hazamentem.
De veszett már el pár cicám, sajnos ez ilyen :( most is sírnom kell, ha rájuk gondolok, de túl lehet rajta lépni, már nem is jut eszembe minden nap, csak ha pl. ilyen kérdéseket olvasok vagy hasonló. Idővel minden el fog rendeződni, gondolj a sok szépre és hogy mit adott neked. Életed egyik nehéz időszakában reményt adott, megvigasztalt. Lehet most valaki másnak segít :)) gondolj rá szeretettel, és próbálj meg tovább lépni. Ha úgy kell lennie, akkor úgyis visszamegy hozzád.
Sok cica elkóborol sajnos, de nagyon kevésnek esik baja, azért annyira nem szörnyű ez a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!