Márc.29-én tűnt el a cicám, vagyis több, mint 3 hete. Reménykedhetek még?
Nekünk multkor 1 hónap után ette haza a fene...
Ettől fggetlenül szoktasd magad a gondolathoz, hogy már nincs, mert a reménykedés sokkal rosszabb, idegileg is tönkretesz, jobban, mintha elfogadnád az elvesztését.
nekem 2 cica van, ivartalanitott lányok. a leghosszabb eltűnésük 10 illetve 15 nap volt, ráadásul pesten, belvárosban. már teljesen lemondtunk róluk, amikor hazaállitottak, épen, de éhesen :) (nem egyszerre tűntek el, kb. fél éves különbséggel)
szerintem inkább szokj hozzá, hogy már nem jön vissza, legfeljebb pozitivan csalódsz, de 3 hét az már elég sok.
Szia
Nekem sok cicám volt, most is van 4.
Emlékszem amikor az egyik kicsim elveszett, hónapokig kerestem, minden nap sírva kiabáltam az udvaron a nevét, de már nem jött haza. :(
Viszont az egyik cicám egyszer majdnem 3 hónapra ment el, aztán hazajött! Azóta is itthon van, tehát akár 3 hónap múlva is megérkezhet még.
Tudom, hogy nagyon nehéz, és felfoghatatlan de próbáld elfogadni, hogy ő már nem lakik ott veled. Biztos nincs baja, sok olyan ember van, aki befog idegen macskákat, mert neki nincsen (nálunk sok ilyen van :s) úgyhogy ne aggódj, biztos jól van kap enni, vannak ott másik cicák és jól érzi magát. Nagyon szeret téged, sosem felejt el, nem azért nem megy vissza, mert nem szeret. Ő nem tudja, hogy ez rossz, azt hiszi elengedted.
Próbálj megnyugodni, ha akar majd úgyis hazamegy. Különben idővel el fog múlni ez a szomorúság, nem lesz ilyen nehéz.
OFF.
A 07 óra 33-asnak!
A mondatot nagy betűvel kell kezdeni, az írásjel után is ha vége a mondatnak..A 80%-ban, viszont kis betű.
A 6 hónap, és az érdeklődj, az pedig nagyon fájdalamas volt...
ON.:
A kandúroknál, főleg az ilyen fiataloknál, gyakori a hasonló eltünés, és van remény, hogy visszajön.
Ne szomorkodj, szerintem viszont látod, hamarosan, egészségesen, de lesoványodva.
Szia!
Igen,reménykedhetsz még!
Egyszer a szomszédunknak veszett el (szerencsére nekem még sose) és 2 év(!) után került haza.
Kiderült,hogy azt hitték kóbor és elvitték, de látták a neten és visszaadták.
Igérj érte jutalmat,könnyebben visszakerül:)
Szerintem se add fel! Főleg a kandúrok tavasszal nagy csavargók.
Nekünk egyszer eltűnt egy cicánk, évek múlva derült ki, hogy egy ismerős, aki a közelben lakott, befogadta, mert olyan kedves cica volt. Én is szomorkodtam nagyon és nem vígasztalt, hogy jó helyre került.
Több szerencsét kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!