Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az életem romokba. Ha úgy...

Az életem romokba. Ha úgy adodik lenne valaki szerető gazdija egy 2 éves Thai szerü kandurnak?

Figyelt kérdés
A világon most csak őt szeretem,de válságossá fordult az életem,nem szeretném,ha elpusztulna vandál kezektől,elhanyagoltságtól.Bár elvileg jó helyen van,de nekem lehet elkell mennem innen és őt,bár megszakad a szivem szeretném szerető kezekbe adni,mert jobban szeret engem,mint bárki ember ezen a földön.
2011. szept. 7. 21:01
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem csak nőknek segítenek. Egy telefonhívást megér a dolog!
2011. okt. 3. 13:27
 22/28 anonim ***** válasza:
Vagy kereshetnél ideiglenes gazdit. Amíg talpraállsz, egy jó ismerős hátha befogadná.
2011. okt. 4. 11:06
 23/28 A kérdező kommentje:
nekem senkim nincs,senkim,azon vagyok,hogy Macit elhelyezzem,szerető kézbe,mert ő szeretni való.Ma lopva meglátogattam,vittem neki egy kis kaját,átölelt,puszilkodtunk,majd könnyes szemmel elbucsuztam tőle.
2011. okt. 4. 18:29
 24/28 anonim ***** válasza:

Ezt nem értem:(

Miért kellett lopva meglátogatnod?

Hol van most, nem Veled?

2011. okt. 5. 09:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Valtozatlanul nem ertem, hogy ha van (meg) neted, akkor miert nem teszed fel! Ilyen cicat hamar elvinne valaki, de te tudod... kaptal tanacsot nem egyet. Nem irtal roluk, hogy mit probalsz meg, vagy semmit???
2011. okt. 5. 09:47
 26/28 A kérdező kommentje:
engem onnan elüldöztek,igazábol azt szeretném,ha biztosra mehetnék,valakivel,aki befogadná és tuti lehetnék benne,hogy jó helye van.én csövezem,képtelen vagyok megoldani saját problémám is,nincs szállásom,nincs melom,nincs életem,örlödöm és hagyuk már a netet is,mert az sincs gy ismerősnél netezem,ha engedi.képtelen vagyok segitség nélkül talpra állni,és mivel csak a cicám szeretem és csak ő szeret engem,ha már magamon nem tudok segiteni,neki probálok.hogy miért kellett lopva meglátogatnom? mert akik elüldöztek,meg akarnak verni,és képtelen vagyok megvédeni magam a jelenlegi jogszabályokkal,higyétek el bonyolult és saját testi épségem védelmébe nem ugrálok.pl keresek melot is,de utcárol járjak,ha egyátalán valahova felvesznek? 2 nap mulva kirugnának,hosszu és bonyolult,még csoda,hogy birom,bün és alkoholizmus nélkül.
2011. okt. 5. 10:17
 27/28 anonim ***** válasza:

Akkor pedig igen, keresd azt a munkát, mert ha találsz, meg tudsz fizetni egy kis albérletet, szobát. Ha ez megvan, még nézelődhetsz később jobb állás után is. s akkor visszafogadhatod a cicád is.

Akik meg akarnak verni, csak nem a szüleid?:S

2011. okt. 5. 12:51
 28/28 A kérdező kommentje:
Írtam privit Utolsó!!!
2011. okt. 5. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!