Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Az életem romokba. Ha úgy...

Az életem romokba. Ha úgy adodik lenne valaki szerető gazdija egy 2 éves Thai szerü kandurnak?

Figyelt kérdés
A világon most csak őt szeretem,de válságossá fordult az életem,nem szeretném,ha elpusztulna vandál kezektől,elhanyagoltságtól.Bár elvileg jó helyen van,de nekem lehet elkell mennem innen és őt,bár megszakad a szivem szeretném szerető kezekbe adni,mert jobban szeret engem,mint bárki ember ezen a földön.
2011. szept. 7. 21:01
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Miért?
2011. szept. 18. 20:16
 12/28 anonim ***** válasza:
Azért, mert ha úgy adódna akkor én tényleg befogadnám. De csak tudni kéne a várost legalább...
2011. szept. 18. 20:45
 13/28 A kérdező kommentje:

Budapest 3.ker

Ha ugy alakul jelzek,most probálom az életem ujra kezdeni,nagyon nehéz minden szempontbol,de ha menni kell szolok cica ügyben.

2011. szept. 18. 20:58
 14/28 anonim ***** válasza:
ajh az tőlem sajnos messze van (több mint 100 km) de a környékre tegyél ki hirdetéseket szerintem!
2011. szept. 18. 21:31
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy alakul, hogy el kell ajándékoznod a cicát, akkor is van megoldás arra, hogy az előző válaszolóhoz eljusson a cica. Facebookon 2 csoport is létrejött már pont az ilyen esetekre. A KUTYAFUVAR elnevezésű csoport nagyon aktívan tevékenykedik és eddig a legtöbb esetben tudtak segíteni a szállításban. Egy csoport tele állatszerető emberrel, mindenki máshol lakik és így eléggé behálózzák az országot. Van olyan is, hogy szakaszokra bontva 2-3 ember szállít el egy állatot a végleges gazdihoz. Szerintem biztos tudnak segíteni cicaügyben is :)

Itt a link:

[link]

2011. szept. 18. 22:53
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez a kutyafuvar nevű csoport rettentő hasznos, minden tiszteletem azoknak, akik részt vállalnak benne!

Kedves kérdező, sok tanyán, lovardában tudnál bentlakással munkát vállalni, legalább amíg megoldódik a helyzeted! Lehet, hogy nem lesz álomfizetés, de addig ki tudsz találni valamit!

2011. okt. 3. 11:39
 17/28 A kérdező kommentje:
Köszi,de azzal nem a fizu a gáz,probáltam már ilyet,de napszámost akartak belőlem csinálni,eltartással fizu nélkül és szabadnap nélkül.Ismerősöktől is hallottam és nem ajánlották,igen létezik ilyen,de kizsákmányolják a szegényt és nem talpra állitják,amugy köszi
2011. okt. 3. 11:45
 18/28 anonim ***** válasza:
Tedd fel a cicat a netre minel elobb. Azert Budapest nem a vilag vege :) Szerintem mindenfele fuvar nelkul lesz ra gazdijelolt. Vagy probalj meg egy menhelyet. Ilyen szep cica hamar gazdira talal :( Sajnalom, hogy nem tudok tobbet segiteni :(
2011. okt. 3. 12:21
 19/28 anonim ***** válasza:

Olvastam a történeted a másik kérdésnél, így kicsit más a dolog...

nane.hu

Tudnak segíteni szállással, ügyvéddel!

2011. okt. 3. 13:05
 20/28 A kérdező kommentje:
Én nem nő vagyok,nekem a kutya se segit,de szeretnék találni budapesten szeretőgazdit a cicámnak,hogy őt megmentsem,magamrol én már lemondtam,reménytelen.
2011. okt. 3. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!