Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Csak lakásban tartott macskát...

Csak lakásban tartott macskát is be kell oltani? Ha igen, kb. mennyibe kerülnek az alap oltások? Annyi oltás gondolom nem kell, mint egy kijárós macskának? ! Nem találkozik más állattal.

Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A lakásban tartott cicust is be kell oltani, de elég neki egy kombinált, azon belül is elég az olcsóbb.

Ez kb. 3.000,- Ft nincs benne a leptospirózis elleni hatóanyag, majdnem minden más igen.

Azért célszerű beoltani, mert a cipőddel is viszel haza rengeteg kórokozót.

2009. ápr. 18. 15:16
 2/5 anonim ***** válasza:
A veszettség elleni oltás nem kell neki. Kül. betegségek ellen (ez egy vakcina) azonban beoltatjuk, tavaly kb. 4000 Ft volt.
2009. ápr. 18. 15:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 18. 18:57
 4/5 anonim ***** válasza:
nálunk azt mondta az állatorvos hogy macskáknak nem kell oltás azaz nem kötesezö benti cicánkat azért be oltattuk féreg és veszettség ellen 3000ft-ot fizettünk kettö hét mulva visszakellett menni és megint féreg és veszettség ellen kapott megint 3000ret fizettünk igy egy évig utána nem kellett jönni szoval egy évre 6000be kerültszerintem érdemes beoltatni nehogy kaojon vmi nyavaját
2009. ápr. 20. 21:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden szükséges oltást a benti cicáknak is meg kell kapniuk, ugyan is a cipőddel beviszed a lakásba a bacikat, és ugyanúgy elkaphatják! Én nem rég oltottam be a cicáimat, és sokat keresgéltem utánuk, és leírok neked néhány (szerintem) fontos oltásokat a cicáknak. Leendő tenyésztő leszek így lesznek olyan oltások közte, ami téged nem érint!

Leukózis elleni oltás: 5000ft

FIP oltás(fertőző hashártyagyulladás): 5500ft

Veszettség elleni oltás: 2000ft

Veszettség + kombinált oltás: 4000ft

Vérkép: 1500ft

Vérvizsgálat(biokémiai paraméterenként): 600ft

Mycoplasma vizsgálat: 4500ft

Immunológiai tesztek:

FELV, FIV: 3000ft

FIP: 2800ft

Parvovírus kimutatás: (bélsárból): 2000ft

Leukózis ellenti oltás: 5000ft

Kombinált oltások: 2500-3000ft

Féregtelenítő tabletta: 100ft

2011. máj. 9. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!