Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nemfog hülyének nézni? Macska...

Nemfog hülyének nézni? Macska oltás.

Figyelt kérdés

Ma viszem a macskám oltani, még nemvolt semmi ellen. kb 10-12hetes.

Az állatorvos tudni fogja, hogy ebben a korban milyen oltást kell neki adni, vagy kérdezi, hogy mi ellen oltsa be?

Tudom, hogy hülye kérdés, csak parázok, hogy hülyének fog nézni. :-DDD

2011. aug. 4. 12:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Az állatorvos tudni fogja, ezt nem neked kell eldönteni, hiszen nincs hozzá végzettséged. Viszont készülj, mert az első félévben 3 oltásra is szükségük van, ami nem olcsó mulatság...
2011. aug. 4. 12:32
 2/17 themaki1333 válasza:
Miért nézne hülyének??? -.-" Azért állatorvos, hogy segítsen a kedvenceden... (tudni fogja mit kell neki beadni) (pénzt vigyél!!!)
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem tudni fogja! Az állatorvos dolga, hogy mit ad be! Csak menj oda és mond meg, hogy 12 hetes kismacskának a kötelező oltásokat adja be! :)
 4/17 anonim ***** válasza:
A macskának nincsenek kötelező oltások. Mondd meg neki, hogy szeretnéd beoltatni, de nem igazán tudod, hogy mik vannak. Akkor majd elmondja az összeset, hogy mik vannak, meg mit ajánl.
2011. aug. 4. 12:34
 5/17 A kérdező kommentje:

Értem!

Köszönöm a válaszokat! :))

2011. aug. 4. 12:40
 6/17 A kérdező kommentje:

Illetve még azt elfelejtettem, hogy nincs semmilyen kosaram amiben a macskákat szokták vinni.

Nemgáz ha fogom és kézben beviszem? :-D

2011. aug. 4. 12:47
 7/17 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább ha neked van kis táskád,akkor vidd abba,mert h egy kutya vagy valami megijeszti,akkor összevissza karmol:S

Vagy ha esetleg van olyan ismerősöd akinek van cicusa és hordozója akkor kérdd kölcsön:-)

2011. aug. 4. 12:59
 8/17 anonim ***** válasza:

Csodálkozni fog, de tudja, mit kell beadnia.

Magyarországon sajnos elterjedt:

"A macskának nincsenek kötelező oltások"

pedig ugyanúgy van, mint a kutyáknál, csak nyilvántartás hiányában nem ellenőrzik. Plusz a macskások nagy része tojik az oltásokra /tisztelet a kivételnek/.

2011. aug. 4. 13:03
 9/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, hiába NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS A MACSKÁKNAK. NINCS. Nem nem ellenőrzik, nincsen.
2011. aug. 4. 13:06
 10/17 anonim ***** válasza:
És a kutyának se kötelező oltásaI vannak, hanem egy darab van, a veszettsége elleni. Meg féreghajtani kell. Inkább te vagy tévhitben.
2011. aug. 4. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!