Lehet Maine coon macskát panelban tartani?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyra megnőnek és nagyon szeretnék egy ilyen macskát, de paenlban lakom, ami 63 m2. Elég lenne neki ez a tér, a ház körül hatalmas park van, vagy vegyek inkább egy kisebb macskát.2009. ápr. 13. 21:58
1/4 anonim válasza:
Chiara nevű maine coon cicám 50 m2 lákásban él. Imád itt lenni, boldog, kiegyensúlyozott cica. Most 8 hónapos, néha szoktam neki mondani, hogy ha ilyen tempóban nől, miatta fogok nagyobb lakást venni :-)
2/4 anonim válasza:
Nekünk is az van, semmi baja, jól érzi magát, szóval hajrá:)
3/4 anonim válasza:
szerintem nem lenne nagy baj, de azért vidd le majd sétálni .:-)
4/4 anonim válasza:
Lehet panelba tartani, csak ne zárd be állandóra egy pici szobába, hagy rohangáljon a kedvére.
Nagyon szeret a gazdi közelében lenni.
Itt vannak az én cicáimról a képek:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!