Kandúr és szagának eltüntetése hogyan lehetséges?
Elutaztunk 10 napra és a húgomat kértem meg, hogy napi egyszer etesse meg a cicáinkat. Kertkapcsolatos lakásunk van macskaajtóval.
A lány cicánk kb. egy hónapja szült és az egyik kiscicája még nálunk van. Ma, amikor hazaértünk, iszonyatos kandúrpisi szag volt a lakásban.
Az a gyanúm, hogy a cicánk kandúrja pofa nélkül ki-be mászkált, gondolom a kajába is beleevett és mindent összehugyozott.
Két kérdésem lenne: hogyan tudom eltüntetni a szagot, ami valószínűleg mindenen rajta van és hogyan tudom elérni, hogy a kandúr többet ne jöjjön be a lakásba?
elképzeltem mi zajlik a lakásban, mikor nem vtok otthon :D
nem lehet bezárni addig a lukat?
be lehet zárni, csak akkor vagy bent marad mindkét macskánk, és ők pisilnek be (nincs almuk, mert kijárnak), kint hagyni pedig még korai lenne a kiscicát.
patthelyzet.
domestos, de ha a szöveteket is összepisilte :/
Amgy van olyan macsek ajtó, amihez kell nyakörv és csak az illetékeseket engedi be. Nincs jobb ötletem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!