FBML eltüntetése css segítségével Wordpressből de hogyan?
Sziasztok.
az alábbi keretet szeretném eltüntetni az oldalamról, ugyanis kettő van belőle ÍME: [link]
A jelenség oka nem tudom pontosan hogy mi lehet, viszont azt tudom hogy ez a kód a felesleges. ugyanis firebuggal meg vizsgáltam és amint ezt kivettem megszűnt az egyik.
<fb:comments class=" fb_iframe_widget" migrated="1" publish_feed="false" width="530" numposts="20" colorscheme="dark" href="URL CÍM">
Nos ez nem egy saját kézzel írott kód, ez egy Wordpress plugin. és nem elég az hogy csak kitörlöm a "html"ből a frame-et ugyanis ezt egy php csinálja.
NEM VAGYOK PROFI!!! (én nem azért járok ide hogy az időm elmenjen) Hanem mert szükségem van a "Profik" tanácsára (és nem a keresd meg google-ban meg hasonlókra) Ezért ha kérhetem normális válaszokat adjatok.
Köszönettel: TK83
Ilyet még nem csináltam fb widget-tel, ezért nem is vagyok benne biztos, hogy működne-e:
.fb_iframe_widget {
display: none;
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!