X) kérdése:
Miért csinálja ezt az 5 éves nőstény macskám? Nagyon aranyos de most már kezdem unni hogy bujkálnom kell előle :D
Figyelt kérdés
Szóval állandóan a nyomomban van, bebújik a takaróm alá és ott alszik, nem hagy se írni, se gépelni, mindig az ölemben akar lenni, állandóan dorombol meg dagaszt már lassan 3 napja. :D nagyon kis aranyos de már tényleg idegesít. Elképzelhető hogy a párzási időszaka miatt?2011. aug. 11. 22:38
1/6 anonim válasza:
Az enyémre is néha így rájön ilyen szeretetroham, pedig ivartalanított. A másik macska, ha tüzel, akkor nyávog, meg fetreng a földön, meg kidugja a fenekét.:D
2/6 anonim válasza:
Lehet, sőt biztos. De ha nyugton fekszik, akkor miért zavar?:D
3/6 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem nyugton fekszik :D hanem mikor megmozdulok mert elzsibbad a lábam akkor fél óráig járkál előttem meg bújik oda hozzám...
2011. aug. 11. 22:51
4/6 anonim válasza:
bár az én macsekom lenne ilyen :D
az enyém mindenkihez bújik csak hozzám nem, pedig én vagyok vele a legtöbbet :\
5/6 anonim válasza:
az én cicám is ilyen volt :).
Néha rájött a szeretet roham.Olyankor megsimogattam és egy picit játszottam vele.
És utána már elment.:D
6/6 anonim válasza:
Lehet, hogy már kismama a drága:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!