Hogy mutathatnánk meg az anyamacskának, hogyan szállítsa a kölykeit?
ne tudom, a mi macsekunk sem szokta fölöslegesen horgászni a kölykeit, csak ha át akarja költöztetni. Egyéb esetekben azt csinálja, mint amiről te írsz: nyávog neki.
Szerintem nem kell tanítani, ez ösztön.
Az én 1ik cicám me mosakodni nme tudott egy ideig :)
Szóval nyugi :)
Ne aggódj, a macskák nem emlékezetből nevelik a kicsiket hanem ösztönből. Csak akkor emelik meg őket, ha feltétlenül szükségét érzik. Az esetek nagy többségében csak ez történik amit írtál, megy utánuk, tereli őket és közben "dumál". Ne aggódjatok :)
Én is azt hittem a cicámról, hogy nem tudja mi a teendő. De ne félj mikor már egy hónaposak voltak a kicsik(és már nem lehetett tőlük aludni) akkor kiköltöztettem őket a hátsó kertbe a teraszra. Ne félj egyből tudta, hogy kell megfogni, behozni, és felvonszolni az emeletre :D
Szerintem a nyávogással tanítja a kicsiket, a mi macsekunk is nyávogott a kicsiknek, hívta őket :)
De most már ivartalanítva lett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!