Több macskások, összeszoktatás, SOS?
Figyelt kérdés
Megygyőztem a párom, h hozzunk el még egy cicát- talált kandúrka. De mi cicánk gyűlöli, de mjuk minket is. Nem engedi h megsimogassam, rám is fúj és morog, páromra is cicára is, mindenkit utál :)
Rémes hangulatban van. Teendő?
2011. júl. 25. 20:00
11/13 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt (én vagyok a kiskandúros + 6 éves lánycicás). A nagy macska elszaladt a kicsi elől. :-) Ne akard fegyelmezni a nagyobbik cicát. Ezt maguk között kell lerendezni. Persze, ha éppen a torkát akarja átharapni, azt azért ne engedd - ez csak egy hülye vicc volt, ilyenre nem fog sor kerülni, ne félj!!!!! A kicsinek meg kell tanulnia, hogy új helyre jött, itt van egy másik cica, akinek a szabályai szerint kell élni. A mieink már együtt alszanak, a kicsi folyton utánozza a nagyobbik macsekot, állandóan azt lesi, mit csinál, mit eszik, mivel játszik. Nálatok is rendeződni fog a helyzet!
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem! :) Bár volt egy kis alomproblémánk is, a nagy nem volt hajlandó belewc-zni mert a kicsi szaga benne volt. Odament, fújt az alomra, nézett rám felháborodva, majd megint beleszagolt, fújt és elment, de aztán már negyon kellhetett neki, mert végül belement :D
2011. júl. 26. 17:28
13/13 anonim válasza:
Nálunk is egy alomra járnak. MInden nap kiszedegetem a "termést" és nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!