A kutyám megölte a szomszéd macskáját. Mit tegyek?
Szerintem ez a rossz felfogás, hogy a macska amúgy is kóborol...
Szerintem undorító, mikor ott mászkálnak mindenhol az utcán rühesen, bolhásan, mindenhova odapiszkítanak. Egyszerűen gusztustalan.
Nem véletlenül nem tartok macskát, nem poénból...
És akkor a szomszéd macska meg csak úgy bejön az udvaromba?? Ha nem akarok macskát, akkor nem akarok, se a sajátomat, se a szomszédét.
Egy macskát nem lehet úgy tartani, mint egy kutyát, hogy egy bizonyos területen tartózkodjon. Le lehet pontozni, de ez az igazság.
Egyébként normális szomszédokkal sok mindent meg lehet beszélni. Megmondod nekik (ha lehet, ne a gyerek előtt, már ha van) hogy sajnálatos dolog történt, és felajánlod a segítségedet. Megkérdezed, hogy el akarják-e temetni a cicát, vagy tedd meg te? Vagy esetleg később "találhatsz" egy kiscicát... Persze mindez csak jó viszony esetében működik.
13.50!
Figyelj, egy macskát nem lehet megakadályozni abban, hogy ne menjen át más udvarába. Nem lehet megtanítani rá, hogy ne menjen ki az udvarból! Hidd el, mi lennénk a legboldogabbak!
A történtekről senki sem tehet és erre gondolom fel van készülve a cica gazdája is. Én legalább is fel vagyok:(
ööö ragd ki az uttestre mintha a kocsi ütöte volna el vgay ne mond meg neki de igy is ugy is neked lesz rosz
ha elmondod légy kiméletes ésugy mond de itt az elötem szolonak igaza van ha bekatan meg is mérgezheti nem tom te dönts :/
Ne mondd meg! Amelyik gazda hagyja kóborolni a macskát, az hidd el, tapasztalatból fel van készülve rá, hogy a macska nem biztos hogy hazajön.
Ha csak megsebesült volna, akkor már gondolkozhatnál a teendőkön, de itt már nincs mit tenni.
Én a kutyámat jobban félteném.
13,58:
Mi az, hogy kóborolni hagyja?!
Súgjam tán a fülébe, hogy ne menj át a Kovácsékhoz?
Nagyon buta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!