Jakab Dávid kérdése:
Hogyan tudnám elűzni a szomszéd macskáját ami minden éjjel az ablakom előtt vécézik?
Figyelt kérdés
Nemcsak odavécézik hanem hangosan nyivákol és a kerti tóból lopkodja a halakat is!2010. márc. 27. 10:36
1/7 anonim válasza:
Öntsd nyakon hideg vízzel, attól nem lesz semmi baja de következőkor hátha nem megy oda.
2/7 anonim válasza:
Tegyél ki valamibe erős kávét elvileg nagyon jó!Szomszéd ezt használja neki bevált de ez nem 100%
4/7 anonim válasza:
Bocs, de én imádom a cicákat, és elképzeltem ezt a kerti tavas dolgot, hogy mennyire cuki lehet :))) Vedd fel videora és tedd fel a YouTube-ra. Nekünk csak az akvárium mellett szoktak "játszani" a halakkal. Jó-jó, tudom, hogy drága egy ilyen hal és bosszantó... és az ablakaláwc-zés is: ültess oda olyan növényt, amit nem szeretnek a macskák. Mondjuk emiatt szólhatsz a szomszédodnak, hogy csináljon neki almot. De szerintem a kerti tótól nem tudod eltiltani...
5/7 anonim válasza:
Mozgaserzekelore kotott ontozo. Miutan mindent megprobaltam, es semmi sem valt be, probaltam ki, es egyedul ez ami mukodott. :)
7/7 anonim válasza:
Sehogy. Az ilyen helyről el kell költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!