HELP, HELP HELP! Mi lett a kismacskámmal? :- (
Figyelt kérdés
2,5 hónapos, tegnap semmi baja nem volt, most meg azt vettem észre hogy az egész feje fel van dagadva, a szemekörül körbe, az egész feje, az arca, szinte elvan torzulva, mi lehet vele? lehet hogy megütötte magát?? de nincs más baja, eszik meg minden. Mit csináljak vele?? Állat orvos ilyenkor nincs, szabadságon van, majd csak 1-1,5 hónap mulva lesz.2011. júl. 23. 10:52
11/19 anonim válasza:
Gondolom, nem az északi sarkon laksz, biztosan van másik állatorvos a szomszéd településen vagy a legközelebbi városban. Sajnos nem tudom megmondani, hogy mitől lehet feldagadva a kis képe, de a helyedben kapnám a macsekot és loholnék az ügyeletre. Mi is vittük már 60-70 km-re is a kutyánkat, amikor kellett.
12/19 anonim válasza:
11:04 vagyok. Írd meg, hogy hol laksz, lehet, hogy tudunk segíteni állatorvost találni a környéken!
13/19 anonim válasza:
Sajnálom, de meg akarta enni a galambomat.
14/19 anonim válasza:
Vidd el egy másikhoz! De sürgősen!
15/19 anonim válasza:
Pedig szerintem is darázs. Az enyémnek a mancsát csípte meg és olyan puffadt lett, mint egy kis cipó.
Ha a száját csípi meg, akkor szerintem az egész feje felpuffad.
16/19 anonim válasza:
Valószínű tályog, vagy csípés.írtad, hogy mindenre vadászik.Valami megmarta és elfertőződött.
17/19 anonim válasza:
Sztem is vidd el a legközelebbi állatorvoshoz.
Amúgy is milyen orvos az amelyik ilyen hosszú szabatságot vesz ki? Még ha helyettesítené vki...mind1. Remélem jobban lesz a cicusod :)
18/19 A kérdező kommentje:
Beoltották és jobban van, kezd lelappadni a feje :).
Szegény, annyira szeretem :)
2011. júl. 23. 22:51
19/19 D4RK_W4MP1R3 válasza:
ez bizony allergia lesz....
adj neki egy tonna kálciumot, a felesleget legfeljebb kipisili....
ja és én is falun lakok, de ha a macskámnak ilyen baja lenne, én bizony egyből felvinném Tatabányára, mer ott TUTI van állatdoki!!!
Siess, nehogy baja legyen aki drágának!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!