Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi végezhetett a kismacskámmal?

Mi végezhetett a kismacskámmal?

Figyelt kérdés
Egy fél órája találtam meg az udvaron az egyik 1 hónapos kismacskámat, egy vértócsában feküdt, a vér a tarkó környékéről jött, de nagy sebet nem tudtam fölfedezni rajta, de csupa vér volt, sajnos már meghalt, nem lélegzett, a nyelve a szájpadlásához tapadva, és egyébként is mozdulatlan volt már, amikor fölemeltem a feje hátrabillent.Anyám szerint egy görény lehetett, de nem tudom, nem láttam még errefelé görényt, mi lehetett??Hallottam olyanról, hogy párzási időszakban a kanmacskák megölik a kiscicákat, lehet, hogy ez volt ? Egyébként most hogy elhunyt sok kis bogát vagy tetű szerű valami mászott rajta, pedig korábban ilyen sohasem láttam rajta.
2010. máj. 5. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:
40%
Vérsüllő volt..
2010. máj. 5. 23:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kancicák voltak minden gyanú szerint.
2010. máj. 5. 23:36
 3/8 A kérdező kommentje:
Eléggé lelkifurdalásom van, amiért nem zártam be őket, mert általában bezártam őket a melléképületbe, pont az ilyen veszélyek miatt, de ma valamiért délután kiengedtem őket, nem lehetnek mindig bent,és gondoltam, h az anyjuk csak tud vigyázni rájuk..... ha pedig bezártam vna őket nem történhetett vna meg ááá , hiába már késő, utálom, h ilyen felelőtlen vagyok.
2010. máj. 5. 23:43
 4/8 A kérdező kommentje:
Első, ne haragudj, de el tudnád mondani, h mi az a vérsüllő, mert rákerestem, de az egyetlen pontos találat is erről az oldalról származott, és gondolom szintén te írtad a válaszban, mivel szintén 42%-os válaszadó volt.nem kötekedni akarok, csak kíváncsi lennék, h az milyen állat.
2010. máj. 5. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
olyan mint a naivmuki
2010. máj. 5. 23:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok biztos benne... De szerintem nyest volt.Google-n képet is láthatsz róla.Azért gondolom, hogy az lehetett, mert azok, amik nem ejtenek nagy sebet...
2010. máj. 6. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha nyest lett volna, az nem hagyta volna ott... Sajnálom a cicádat. Nem tudom mi történhetett vele, nem lehet,hogy leesett valahonnan?
2010. máj. 6. 00:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos, a jelekbol majdnem egyertelmu, hogy a tettes egy masik macska. :/

Nekik a specialitasuk a tarkoharapas asszem a 3. es a 4. csigolya kozott, de akarhogy is, tenyleg figyelhettel volna jobban. Szerencsere naluk a itteni kandurok is vedelmezik a kicsiket, igy idegen nem banthatja oket...

2010. máj. 6. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!