Egy három hónapos kiscicának már le lehet vágni a karmait? Ha még nem akkor mikortól lehet?
Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 12:51
21/25 anonim válasza:
Ha beleakad, akkor ne várj! Inkább vidd el a dokihoz, szerintem párszáz ft-ért levágja és megmutatja neked h kell ezt csinálni! De ha megvárod h benőjön az nagyon fog fájni a cicának! Szerintem azt a párszáz ft-ot megéri!
22/25 anonim válasza:
Nem kellett volna írnom.Tegnap még 86%-ban hasznos válaszokat adtam,ma már csak 74%.....:'(
23/25 anonim válasza:
Aki nem ír hülyeséget az nincs is lepontozva :)
24/25 anonim válasza:
Kedves 74% én nem látom h itt le lettél vna pontozva nincs értékelés egyik kommented alatt sem, szerintem máshol is bakot lőttél és ott pontoztak le, mert nem voltak kedvesek és türelmesek.
Amúgy szerintem olyan bunkó dolog ez a lepontozás. Írok valamit, vki nem ért egyet, de nem az h nincs igazam, csak nem ért egyet, és rögtön lepontoznak :( Ez mekkora bunkóság már!
Bocs az offért
25/25 anonim válasza:
Szerintem eleve hülyeség itt ez a pontozásos-százalékos rendszer.
Nyakamat rá merném tenni, hogy egy pszichológus-szexuális tanácsadó- történész- nyelvtantanár- házassági tanácsadó-szülész-állatorvos-politológus-gépész professzor is 70% körül mozogna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!