Hogy szoktassam őket össze?
Sziasztok! Holnap kapunk egy kis 7-8 hetes kiscicát(fiu) Szimbád a neve xD De már van egy 2 és fél éves szintén fiú cicánk.Hogy szoktassam őket össze?
+ A kiscicának mit adjak enni? Úgyértem ti mit adnátok neki? A már meglévő cicánkat nagyobbacska korában kaptuk és hát vele semmi gondunk nem volt akkoriban. Vagy ezeket az alutasakos eledeleket adhatom a kicsinek? Vagy vegyek neki külön kiscica tápot? De ha táp... akkor melyiket?
Szerintem a whiskas junior nagyon jó, nekem imádták a kiscicáim, de utána ha akarnál sem tudnál vele mást etetni, csak jobb minőségűt, ízűt. tehát ha felnőttként valami olcsó tápot szeretnél neki adni, akkor nem fogja megenni. :D
Ilyenek ezek a macskák.
Összeszoktatni nem kell őket, először biztos furcsa lesz a nagynak, néha fújni is fog rá lehet, de nem fogja bántani. De azért két nem ivartalanított fiú macskának lehet h lesznek összetűzései ivarzáskor....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!