Hogyan szoktassam őket össze?
Figyelt kérdés
Tegnap este kaptam egy kiscicát. Rajta kívűl van két másik cicusom, ők már sokkal nagyobbak. A nagyobb cicák kint vannak a kertbe, a kisebb cicát még bent tartjuk a házban. Ma délután kivittem a kiscicust kicsit összebarátkoztatni a nagyobb cicáimmal, az egyik macskám nagyon vad,ő rögtön fújt rá,a másik cicám aki szelídebb ő elkezdte szagolászni aztán utána fújdosott rá. A kiscica megijedt,de aztán megnyugtattam. A szelídebb macskám azóta is figyelte a kicsit. Valaki tudna tanácsot adni,hogy hogy szoktassam őket össze? Ugyanis szeretnénk,hogy ha nem csak bent lenne a cica,hanem kint is,csak úgy elég nehéz lesz,ha a másik két macskám nem fogadja el és ha fújni fognak rá,akkor elfog szökni. Azt meg nem szeretném. Kérlek segítsetek! Nagyon szépen köszönöm :) 13/L2011. jún. 21. 21:01
1/3 fancy917 válasza:
Szia! Az én cicám is most került kertesházba anyuékhoz mert tönkretett mindent itt a lakásban.Ott is két cica van. Mivel szobamacsek volt egy hétig bennttartották és bent ismertették össze egymással őket.Az anyacica először fújt rá a másik csak nyávogott.Ma meg már szépen együtt kóricálnak.Kb 2 hét telt el azóta.Tv-ben láttam, hogy úgy szoktatták a felnőtt cicákat kicsikhez, hogy adtak nekik enni, h eltereljék a figyelmüket a kis idegenről, meg a kiscica szagával ismertették őket össze, valahogy így ment ez anyuéknál is. Szóval ne add fel csak megkedvelik egymást.Azért figyelj oda, nehogy bántsák.
2/3 anonim válasza:
Pont kiakartam írni én is egy hasonló kérdést, bocsi hogy bepofátlankodok. Érdekelnek a válaszok, mert tesómék most fogadtak be egy kiscicát és a nagyobb fújt rá és olyan furcsa volt. :S
3/3 A kérdező kommentje:
Az első válaszólónak köszönöm szépen a segítséget ^^ A második válaszólónak pedig semmi gond,nem pofátlankodsz, azért van ez az oldal,hogy a kérdésünkre választ kapjunk ;D
2011. jún. 22. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!