Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennire gyakori a felfázás...

Mennire gyakori a felfázás macskáknál?

Figyelt kérdés
Ivartalanított lány cica, kissé túlsúlyos. 1éven belül már harmadjára jön elö nála. Sokszor pisil. Normálisan is, meg gyakran cseppeket. Állatorvos megvizsgálta, nem talált nála semmilyen követ, "csak" gyulladást. Mitöl alakulhat ez ki?
2011. júl. 18. 15:58
 1/1 LViktória válasza:
Nem vagyok szakértő, de szerintem egy hajlam lehet nála. Nekem 1 éves koráig a cicám (ex. kandúr) havonta volt beteg. Lehet hogy kevesebb immunanyagot kapott az anyatejjel, mert pont őt nem engedték szopni eleget a többiek. Ha szobacicád van, nem olyan buta hogy hidegre vagy huzatba feküdjön. De biztosan tudod, hogy a túlsúly sem jó neki. Hiába szeretnénk az állatkáinkat a legjobb kajával kényeztetni, ha ők híznak egy kg-ot, olyan mintha mi emberek híznánk 10-et. Próbáld meg picit visszafogni az evést, hátha már az is segít.
2011. júl. 22. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!