Ha valaki vesz egy kiscicát, akkor mit jelent az Egészségügyi garanciát is vállalnak?
Mit jelent az egészségügyi garancia?
S ha beteg a cica akkor mit add cserébe a tenyésztő? az árt adja vissza amennyiért én megvettem a cicát??
Ez fogós kérdés, mert én sem tudom.
Talán ha azt állítja, hogy be van oltva, és elkapja azt a betegséget, akkor vagy add egy másik cicát, vagy kifizeti az orvost? nem tudom
Ha a cica meghal vmi oknál fogva, és felboncolják, akkor kiderül h mi volt a halál oka (persze nem 14 évesen, hanem fiatal korában) ha kiderül h a tenyésztő hibájából volt vmi betegsége, akkor vissza kell adni az árát, vagy kapsz egy másikat helyette. Ha más miatt halt meg,a tenyésztő hibáján kívül akkor sajnos nem lehet mit tenni.
A tenyésztők általában úgy adják el a kicsiket, h a szülők genetikai vizsgálatokkal rendelkeznek. És persze a kötelező oltásokkal, így kiszűrhetőek a súlyos öröklődő betegségek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!