Hogyan kell nevelni a cicát hogy az alomba végezze el a dolgát?
Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 16:41
11/17 anonim válasza:
Nekünk nem kellett tanítani.Rögtön belemászott és ott végezte dolgát.Balesetek csak akkor történnek ha nem találja tisztának a cica Wc-jét. Ezért sűrűn cseréljük alatta az almot.
12/17 anonim válasza:
a tesco gazdaságostól a csillagos ég.....
a teskós 10 liter 500 ft. kb ilyen árak vannak . de hiperszuper szilikagélesek nagyon drágák.
13/17 anonim válasza:
Van olcsóbb (néhány 100 ft), van drágább (1000-2000 ft).
A drágább kicsit többet tud, jobban elveszi a szagokat. Nekünk a zselé kristályos jött be, 2 macsek= ~2hét, és nincsenek szagok.
De van illatosított is. Persze a kaksit azonnal el kell távolítani, így még biztosabb a szagtalanítás. És innentől kezdve pénz kérdése :)
A legolcsóbbakat nem javaslom ha érzékeny a nózid.
14/17 A kérdező kommentje:
értem... köszönöm a segítséget :)
2011. júl. 10. 17:31
15/17 anonim válasza:
Ha esetleg a cica mellékakilt volna, akkor mutassátok meg neki, és mondjátok azt, hogy ezt nem szabad. Utána a kakit vigyétek az alomba, és azt is mutassátok meg a cicusnak. :) Miután látta, célszerű elásni is... :D
16/17 anonim válasza:
Beleteszed az alomba, megfogod az első mancsát és megkaparod vele az almot. Nekem 2 cicám van és mind2-t így szoktattam alomra. Sosem piszkítottak máshová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!