Hogy lehetne erről leszoktatni a cicámat?
Van 2 cicám!Tesók,11 hetesek!A fiú cicám ész nélkül kapar wc-zés előtt!De kb 5 percig és mintha az élete múlna rajta!Szanaszét kaparja az almot,az egész fürdő úszik az alomban és borzasztó elviselni,főleg hajnalban erre ébredni!
Hogyan lehetne erről leszoktatni,vagy majd kinövi?
A tesója normálisan csinálja a dolgot,nem értem a fiú miért csinálja ezt!Valami tanács?
Tedd be a fagyasztóba egy napra...többé nem fog kaparni.:)
Egyébként kinövi.
nekem a macskámnak fedeles ajtós alomtálcát vettem. 3000ft
aukciós oldalakon még olcsóbb is van.
egyszer betettem és tudta hogy oda kell mennie, ha wc-zni kell.
ott meg rodeózhat bent, nem lesz tiszta alom minden. :)
Igazából a legkevesebb hogy napi 20szor takarítok!Inkább az az idegesítő hogy kapar és embertelen hangja van!
A fagyasztósat talán még fél 5kor megfontoltam volna de így már nincs szívem!:):):):)
Köszönöm a válaszokat!
Mondom még a takarítás hagyján,de valószínű beszerzek egy fedeles wc-t is a saját érdekemben!:)
Na majd kipróbálom ezt a több almos dolgot csak az a probléma hogy játszik is benne...szóval kapar mintha wc-zni akarna aztán megunja és tovább áll...nem wc-zik máshova CSAK az alomba!!!!!!!így fogalmam sincs mit élvez ebben!
Ha valakinek van még ötlete örömmel olvasom!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!