Ez nagyon undorito! Mit tegyünk?
tedd be a lakásba a kaját...
oda gondolom nem mer bejönni
Jézusom, szerencsétlen macska hogy szenvedhet...Ezer meg egy baja lehet, köztük olyan, ami veszélyes a kiskutyádra, kiscicádra, és rád is!
Hívd fel a helyi önkormányzatot, a gyepmestert, a legközelebbi állatvédő szervezetet, a legközelebbi állatmenhelyet, stb.
Elhiszem, hogy undorodsz tőle (bár én megfognám, nézzen ki bárhogy) de valamit tenned kell! Ha a helyedben lennék, és nem lenne pénzem a kezelésére, mindenképp az elaltatást választanám. Nem tudom, hogy merre laksz, de nálunk egy ezresért elaltatná az állatorvos. Főleg, hogy szerintem nem sok kéne neki, hogy elaludjon, mert ahogy említetted, borzasztóan beteg és sovány.
Ez veszélyes lehet rátok is, mint emberekre, fontold meg azt az "undorordom tőle" dolgot...
12:32
A gyerekeknél már csak a hozzád hasonlószívtelen r*hadékok rosszabbak az idegeimre nézve...
A legjobb az lenne ha bevinnétek egy állatmenhelyre, vagy hívnátok állatvédőket!!!! Vagy érdeklődhettek az állatorvosnál hogy mit lehet kezdeni ilyen esetben!
Szegény kis állaton segíteni kell!
"A gyerekeknél már csak a hozzád hasonlószívtelen r*hadékok rosszabbak az idegeimre nézve..."
Egyetértek... Milyen emberek vannak istenem. Még "kinyírja" meg "dög". Téged kellene kinyírni te nyomorult.(12:32es 77%os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!