Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Ez nagyon undorito! Mit tegyünk?

Ez nagyon undorito! Mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Kertes házban élünk, és pár napja a kertünkben "tanyázik" egy öreg macska. Felvan puffadva, de közben nagyon vékony. Adunk neki ennivalot, viszont ma gusztustalanul nézett ki. A lába mindig tiszta f*s, és ha jol láttuk aranyere is van, és folyik belőle az ürülék. És az egész udvar olyan, odajár az ajtonkhoz. Nem tudjuk mit tegyünk, hiszen van egy 12 hetes kiskutyánk, és kiscicánk,és nem akarjuk h elkapjonak tőle valamit(a 2 kisállatunk bevan oltatva) viszont nem állunk ugy anyagilag hogy egy idegen macskát elaltassunk mert azis olyan 3-4 ezer ft. :S
2011. júl. 5. 12:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos elvinném. Nem azt mondom, hogy te is csináld ezt, de én nem bírnám nézni, elvinném/kihívnám a dokit, adjon neki valamit, hogy jobban legyen.
2011. júl. 5. 12:30
 2/20 anonim válasza:
43%

Ne csodálkozzatok, ha átjár hozzátok, gondolom a kaja miatt teszi. :)

Szerintem ne adjatok neki több ételt, így egy idő után már nem fog átmenni a kertetekbe. :)

Amúgy elég gusztustalan lehet ez a macska. :(

2011. júl. 5. 12:31
 3/20 anonim válasza:
Amúgy szerintem én elvinném dokihoz. :)
2011. júl. 5. 12:32
 4/20 DannyZuko ***** válasza:
13%
Erre találták fel a gyepmestert. Keresd meg, hogy ki nálatok a gyepmester. Ha jobbat nem tudsz, a rendőrség vagy a polgármesteri hivatal megmondja. Ő elviszi és elintézi a sorsát. vagy kinyirja, vagy állatmenhejre adja. Semmiképen se hagyd azt a dögöt a gyerek közelébe. A macskánál csak a madarak rosszabbak a gyerekre nézve.
2011. júl. 5. 12:32
 5/20 anonim válasza:

etetitek?

ha igen akkor ne etessétek és nem megy oda

2011. júl. 5. 12:33
 6/20 A kérdező kommentje:
A kiskutya meg kiscica kajájábol eszik.. de nincsen elég pénzünk arra hogy még ezt a macskát is elaltassuk, vagy vegyünk neki valami gyogyszert..:S ááh, hát igen nagyon undorito :S de eddig nem vol ilyen csunya. rossz ilyet mondani, de lehet hogy pár napon belül meghal?:S
2011. júl. 5. 12:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Patkányméreg, ne adj neki enni, vidd el azt a dögöt, emberek, hogyan beszéltek arról a szerencsétlen állatról? Nem ő tehet róla, hogy beteg, hanem a hozzátok hasonlóan "lesz arom az állatokat" hozzáállású emberek!

Kérdező, ha te nem is gyógyíttatod meg, akkor inkább vidd el egy menhelyre, ott legalább szakértők kezébe kerül, akik majd gondozzák, vagy ha mégsem, elaltatják, de még mindig jobb, mintha így kéne tovább élnie.

2011. júl. 5. 12:36
 8/20 A kérdező kommentje:
de én nem merek hozzáérni. :( de nézzetek szivtelennek, de világ életemben nem birtalm elviselni az ilyet. Nagyon sajnálom, de nekem is gondolnom kell a kisállataimra.. patkánymérget soha nem etetnék meg vele... :S
2011. júl. 5. 12:40
 9/20 anonim ***** válasza:
A menhelyes dolgot támogatom, szerintem az a legjobb megoldás. Ha nem mersz hozzáérni, csalogasd be egy ketrecbe vagy dobozva, vagy pedig kérj meg mást, hogy tegye bele. A menhelyen pedig meséld el a történetet, hogy miért kellett odavinned.
2011. júl. 5. 12:59
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csavard egy rongyba, vagy vegyél gumikesztyűt, tedd egy dobozba és úgy vidd el. De gondolom te is tudod, hogy szegényke segítségre szorul.
2011. júl. 5. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!