Ellustult macskát hogyan lehetne aktivizálni? Természetesen csak állatbarát megoldás érdekel!
Lassan 10 éves lesz, és szeretném, ha fitt és egészséges lenne! Gyönyörű, rövid szőrű trikolor, ismerőseim által kicsit túlsúlyosnak tartott, ivartalanított nőstény, lakásban tartott, imádott, elkényeztetett cicó.
Ha lóbálok neki valamit, csak nézi, de nem szalad utána, nem kapdkod, mint régen. Bebújik az asztal alá, lesben áll, de nem ugrik ki.
Ha kergetem, egyszer-kétszer átrohan a szobán, de nagyon gyorsan elfárad, és rámnyávog, dörgölőzik, ebben a "visszaveszem a szobacica modort, simogass meg"-stílusban.
Ugyan, a barátnőm sziámija 15 éves, és játszik! Szerintem egy 10 éves cica nem öreg! A házban tartott cic lehet, h kevesebb ideig él, de ez baleset miatt alakul így. Természetes, jól tartott körülmények közt a házicicó 20-23 évig is élhet. :)
Azt szoktam próbálni, hogy reggel-este futunk. :D
Lehet, veszek neki az állatkereskedésekben kapható játékot, pl. amiben a műegér ki-bebújik. Bár ezk közül van, ami elég drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!