Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi idős lehet? (kép)

Mennyi idős lehet? (kép)

Figyelt kérdés

Ezt a kis tündérkét ma találta a szomszédunk a kertjükben, de Ők nem tarthatják meg, így megkérdezték, hogy befogadjuk-e.

Mi befogadjuk. Van 2 kutyánk és egy másik cicánk. A kutyákkal nem lesz baj, mert ők nagyon kíváncsiak, minden állattal jól kijönnek, viszont a másik cica egyenlőre morog rá és fúj. Mennyi idő után szokja majd meg?

A picike kandúr, ezt sikeresen megállapítottam.

Milyen betegségei lehetnek egy fehér cicának? Úgy emlékszem, hogy gyakoribb náluk a bőrbetegség.

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 28. 23:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Bocsánat, abban az 5%-ban VAGYTOK!
2011. jún. 29. 12:42
 22/25 anonim ***** válasza:

Jajj!!Egyem a kis pociját...

És mi lesz a neve?:D

:D

:D:D

13\L

2011. jún. 29. 19:24
 23/25 A kérdező kommentje:

Jaj hát az nagyon jó kérdés :)

Anyu Gazsinak hívja.

Ikertesóm Pascal-nak (Aranyhajból)

Én egyenlőre még nem tudom. Várom a Javaslatokat! :)

...igen, mi ha nem tudjuk eldönteni mi legyen az állatka neve, akkor (hogy ne legyen veszekedés) mindenki úgy hívja ami neki szimpatikus.

A kutyák a Moszattól elkezdve a Fagyasztóládáig mindenre hallgatnak, csak a hangsúly a lényeg. :)

De amint lesz emiatt egy identitás zavaros állatunk, ígérem leszokunk róla! ;)

2011. jún. 29. 20:34
 24/25 anonim ***** válasza:
Akkor legyen Kókusz!!!!
2011. jún. 29. 21:56
 25/25 Borska válasza:

Szerintem úgy 10 hetes.

Én 1 hónapja találtam egy hasonló kis fehérkét, akkor elvittem dokihoz, aki 8-9 hetesnek saccolta. Az enyém egy hangyányit nagyobb és most is itt dorombol az ölemben! :)

sok örömöt a manóhoz!

2011. júl. 3. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!