Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mennyi idős lehet? (kép)

Mennyi idős lehet? (kép)

Figyelt kérdés

Ezt a kis tündérkét ma találta a szomszédunk a kertjükben, de Ők nem tarthatják meg, így megkérdezték, hogy befogadjuk-e.

Mi befogadjuk. Van 2 kutyánk és egy másik cicánk. A kutyákkal nem lesz baj, mert ők nagyon kíváncsiak, minden állattal jól kijönnek, viszont a másik cica egyenlőre morog rá és fúj. Mennyi idő után szokja majd meg?

A picike kandúr, ezt sikeresen megállapítottam.

Milyen betegségei lehetnek egy fehér cicának? Úgy emlékszem, hogy gyakoribb náluk a bőrbetegség.

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 28. 23:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is olyan 6-8 hetesre tippelem.
2011. jún. 28. 23:58
 12/25 anonim válasza:
3. vagyok simán lehet fél éves nekem van 2 is és nekem is ekkorák voltak fél évesen minden macska más!
2011. jún. 29. 00:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Persze, ezen ne legyen vita :)

Nekem a nagy cicám félperzsa és egy házi macskához képest sokkal kisebb, mert rövid szőrű és nincs amitől nagynak látszana.

Szerintem ez a picike sima házi macska, ráadásul kandúr, azért lehet már most ilyen nagy.

Holnap azért még csinálok róla képet.

Nem tudom mennyi idős koruktól esznek száraz tápot,de adtam neki és evett 1-2-őt.

2011. jún. 29. 00:50
 14/25 anonim ***** válasza:

nekem ő még nagyon fiatalnak tűnik, 1-2 hónaposnak, de nem tudom.

fehér macskáknál könnyen kialakulhat bőrrák a napsugárzás hatására, elsősorban pl a fülükön, de nemtom ez mennyire valószínű itt MO-n, meg gondolom árnyékba, lakásba tud húzódni.

2011. jún. 29. 00:52
 15/25 anonim ***** válasza:

8-10 hetes lehet sztem. Fél évesnek kicsi. A füleinek a fejéhez viszonyított arányából gondolom h 8-10 hetes, fél évesen már nem tűnnek ilyen nagynak a fülek.

Nem láttam de ha felemás a szeme színe akkor lehet h süket az egyik fülére. De az is lehet h teljesen süket, azt hiszem fehéreknél megesik. De gondolom ez már feltűnt vna.

2011. jún. 29. 01:30
 16/25 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem korra idősebb, mint 2 hónap. 3 tuti van. Eszik rendesen? Mert a 2 hónapos cicók nálunk most kezdenek csak szilárddal próbálkozni - ezért is gondolom hogy idősebb. Anyuékhoz 2 éve csapódott így egy kiscica 2 nagy mellé. Az egyik simán elfogadta, a másik azóta sem. Elérték, hogy nem bántja, de fúj rá és morog. Hát nem csípik egymást. De elvannak, mennek másik irányba :)
2011. jún. 29. 08:23
 17/25 anonim ***** válasza:

Szia

Itt le tudod ellenőrizni, a cicád kb. 11 hetes:

[link]

Sosem hallottam ilyenről, hogy a fehéreknek gyakori lenne a bőrbetegség, szerintem ettől ne tarts.

Viszont a mi érdekesebb hogy fiú.

Nem tudom kék szemű-e még a cicád?

Mert a kék szemű, fehér, hím cicák 95%-a süket!

Ahogy az enyém is... :-))))

Könnyen kiderítheted, a háta mögött tapsolj nagyot, vagy dobj le egy kulcscsomót, hogy hallja e. Mi a porszívót indítottuk be mellette anno, így jöttünk rá hogy süket mint az ágyú!

Egy pár hétig tartsd bezárva, hogy odaszokjon, majd és fokozatosan engedd csak egyedül elindulni a nagyvilágba!

De így is aggódhatsz, a fehér cicákat hajlamosak ellopni, pedig van annyi árva az otthonokban, és a neten...

2011. jún. 29. 08:56
 18/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Remélem nem lopják el. Majd igyekszem nem agyon simogatni, hogy idegenekkel ne barátkozzon.

Nem süket a kicsike :) Pedig nagyon féltem, hogy az lesz, mert gondolom a süket cicákat hamarabb elüti az autó :(

[link]

[link]

[link]

Sima Utcai Vegyes lehet nem? :)

2011. jún. 29. 10:17
 19/25 anonim ***** válasza:

Aztaaaa

pedig durván kék a szeme, szerencsés vagy nagyon, ha nem süket! Abban az 5%-ban vagyok...

2011. jún. 29. 10:21
 20/25 anonim válasza:
Nagyon aranyos cicád van.:) szerintem 4-5 hónapos kiscica lehet.:)
2011. jún. 29. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!