Macskaharapás mi a veszélyei lehet töle nagyobb baj?
macskát nem kell oltani.
Nem lessz semmi bajod, az enyém is mindig harapdál, meg karmol, csak játszik veled, nyugi nem lesz semmi bajod.
Viszont elég keveset tudsz a macskákról, ha ezzel se vagy tisztába
tessék, linkelem a toxoplasmózisról szóló dolgokat:
kórházban mondták, hogy nem csak a székletükkel, hanem a harapással, karmolással is terjed.
második vagyok!
Nekem már gyerekkorom óta van macskám, sose nem oltattuk be, és nem lett semmi bajom, és a macskának se.
Nagyon divatos lett manapság az állattartás de sajnos sokan a legalapvetőbb dolgokat se tudják a macskákról, és netről szednek ezt-azt. (most nem a válaszadóra gondolok)
Mivel van kutyám is így jár hozzám az állatorvos (oltani) és soha nem említette hogy a macska be van -e oltva ezenkívűl egyetlen ismerősöm se oltatja be a macskát.
Nem értem minek tart valaki macskát ha fél attól hogy a macska megharapja és megkarmolja? mert ez simán bekövetkezhet mert alapból játékossak. Az enyém is szokott harapni, vagy karmolni ha játszok vele és ha nagyon beleéli magát a játékba a macska, de ettől nem lesz semmi baj.
Különben én veszett macskával még nem találkoztam, szerintem nincs is.
Olyan van hogy emberekkel nincs a macska körülvéve és félős lesz és felborzolja a szőrét vagy "fúj" rá, de ettől nem veszett, ha megijed ugyanez a reakciója.
Kötelező jeleggel meg pláne nincs oltás
attol hogy faluhelyeken nem oltjak a szerencsetlen allatokat,(csak a fakat)az meg nem jelenti azt hogy nem kell,vagy nem egezsegesebb az allatra es az emberre nezve..
kedves masadik,ugy latom te nem vagy tisztaba a helyes allattartassal...es meg t kerded hogy mert tart valaki macskat ha nem ert hozza vagy fel a harapasatol/karmolasatol?ha ertenel a macskakhoz es nem lenne veluk szemben ilyen primitiv felfogasod,akkor tudnad hogy neki is jobb ha be van oltva es a gazdajanak is..en ugyan nem ertek sokat a macskakhoz..de tudom hogy naluk is sok betegseg van,pl macska-ec..lehet hogy ezen nem segit a megelozo oltas sem,de biztosan sok mas ellen jo..en nem tartanek ugy allatot hogy nincs beoltva,elsosorban az allat egezsegeert,aztan magam miatt..nekem 3 kutyam van es egy nyulam..meg a nyulam is be van oltva..hogy a kutyakrol ne is beszeljek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!