Valaki tud kevésbé használt cicaneveket? Pl. :Bikfic, Hamu
Figyelt kérdés
Fontos lenne!!2011. jún. 24. 22:14
1/36 anonim válasza:
miska,RIKI,maki,katusz,kitekatt,ABC,meg minden XD találki magadnak
2/36 anonim válasza:
Hamvaska, Csiki (Csíkos), Dumbi (Dorombolós), Csontrágó, Cicuka.
3/36 anonim válasza:
töpörtyű:D, pörkölt, ikszdé, nokedli, vagy ilyen kaja nevek azok sztm tök jók és még röhöghetsz is
4/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a segítséget, már találtam is ezek között jó kis nevet: Hamvaska :)
2011. jún. 24. 22:30
5/36 A kérdező kommentje:
De több kéne(:Đ), úgyhogy aki még tud, az írjon!
2011. jún. 24. 22:31
6/36 anonim válasza:
Az én két kandúrom Ágoston és Gordon volt.
7/36 anonim válasza:
Stefan, Casper, Houdini, Pezsgő, Buborék, Mazsola, Marcipán (Marci), Mandula, Pogácsa, Süti, Konyak, Áfonya, Mokka, Pisze, Nyuszi, Csoki, Cikkcakk, Puding, Bizsu, Ribizli, Trufa, Cedric, Szonja, Stella, Mira, Szeréna (Szerénke), Lancelot, Casanova, Bandita, Sheriff, Herceg, Csibész, Menta, Dakota, Hamvas, Sólyom, Maszat, Mandarin.
Remélem, tudtam segíteni! :)
8/36 anonim válasza:
Malőr, Rumli, Rizikó.
Szerintem ezek is nagyon jók! :)
9/36 anonim válasza:
Régen volt egy kutya hűségű cicám (két hetes korától kézben volt, az anyjának nem kellett), pórázon is tudott sétálni. Úgy hívták, hogy Ezüstke. Valódi ezüstcirmos volt.
10/36 A kérdező kommentje:
Sokat segítettetek, köszönöm!!
2011. jún. 25. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!