Ír valaki jópofa, vicces cicaneveket?
Gondoltam még a Bélára és a Bejglire is, de valahogy nem illenek hozzá.
Ilyesfajta tippeket is szívesen várok. :D
Amúgy az lemaradt, hogy hím cicáról van szó.
cilumilu,aztán lett két kölyke egy fiú,egy lány
a fiú:milu lett a neve
a lány: cilu lett a neve
macskusz,hibiszkusz,kitekattusz
Volt egy macskánk, akit Luxusnak hívtunk, azon elég nagyot nézett mindenki. Volt egy kis vacka, oda meg felírtuk, hogy Luxuslakás. Ezen általában mindenki jót nevetett.
Különben nem értem, miért ne lehetne egy macska neve Chuck Norris. Milyen vicces lenne, amikor kiállsz az ajtóba, hogy "csáknorisz cicc, cicc" :D
Köszönöm mindenkinek.
Úgy hirtelen egy csomó nevet kitaláltam neki, majd felváltva használom őket, amíg nem jön az igazi név. :D Chucky, Sirius, Voldi, Csoki (pedig kicsit olyan sárgás-vajszínű cicus), Cica, Goffri, Dzsoffri (apám folyton dzsoffrinak mondjaa goffrit), Margarin, Terminátor, Heri Kókler, Csirke, Hintaló (ha magára hagyom, nem nyávog, hanem szabályosan nyekereg, mint egy hintaló). :D
Egyik válaszolónak: Senki és semmi se érdemli meg, hogy felvegye Chuck Norris nevét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!