Milyen vicces szokásai vannak a cicátoknak?
Írhattok vicces történeteket is :D
Nekünk az egyik cicánk:
- amikor fújtatunk akkor elkezd nyávogni követ és úgy viselkedik mint egy prédára vadászó tigris ,de nem harap meg és nem is karmol XD
- vagy ha rájön az 5 perc és bekattan úgy rohan el hogy a farkát begörbíti :D
- Ha felemelem kinyújtózkodik, kinyúlik XD
az enyém simán lenyom minden kilincset és bemegy ahova akar :D aztán akárhányszor kiteszem, visszajön az ablakon.. :D
ha kaját kér, és nem ugrok az első percben, beül a polcra a tápos zacskója mellé, elkezdi pofozgatni. ha akkor sem adok neki, kiborítja és kiszolgálja magát :D
Az enyém a nagypárnámon alszik a fejem mellett.. Annyira megszoktam,hogy mindig oda helyezkedik el,hogy már reflex szerűen a kispárnám a jobb oldalra rakom,hogy legyen helye feküdni a cicámnak a bal oldalon :)
A másik,hogy van neve,viszont annyiszor hívtam "szaros"-nak,hogy a nevére már nem viszont a Szarosra hallgat.. :D
Van vizes tálkája,de nem szeret belőle inni..Napi 3szor legalább meg kell neki engedni a csapot és a csapból folyó vizet lefetyeli..
És ha szólok hozzá mindig,de miindiig visszanyávog,mintha beszélgetnénk.
Hát ő az én kis "szarosom" ^^
ugyanolyan az enyém is ha nem adok neki enni akkor felmegy a polcra kiborítja és eszik:D Mancsal eszi a kajáját :D van mikor a vizet is mancsal akarja inni csak nem jön össze :D
ha letérdelek és domborodok akkor őis elkezd :D fújtata és rohangál:D
Hát az én macskám, Kira:
Fekete...szerencséjére.. mert nem látom néha a sötétben mikor leakarnám csapni, amiért folyton a lábam rágcsálja a kis ELKÉNYESZTETETT !! Amikor éhes odajön a kis bájos két szép szemével!! Dorombol, nyávog,egyszóval nyalizik... adok neki mindenemből...(imádja a popkornt!!) De máskor le se szar!! velem alszik... MÚLTKOR odajött az ágyamhoz.. lefeküdt a fejem mellé a kis SÁTÁNI VALAMI és akkorát fingott!!! A FEJEMRE Hogy megijedtem!!! Később pár nappal a hasamon aludt, de a nyakamon szokott... a hasamat fingotta le!!! De amúgy jól megvagyunk!! Imádom a kis Dögöt, még akkor is amikor ilyen bolond!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!