A fedett alomtálca mennyiben oldja meg az egész lakást beterítő alom problémáját?
Nem értem a kérdést:)
Hogyan teríti be az alom a lakást?
Nálunk a fedett cicawc-n van egy lengő ajtó, amit már a 10 hetes cicám is ügyesen használ, s nem porzik annyira az alom, meg a szagokat is egy kicsit visszafogja, pláne, ha a szagtalanító betétet cserélném benne.
Elsőnek: Lehet, hogy az ajtó miatt?
Meg kell nekik tanítani:)
Amikor én megvettem a fedette, örömmel vették használatba:)
Párszor betuszkoltam őket, majd kihívtam, bátorítottam.
Újra bedugtam, majd hívtam ki. Jópárszor, amíg nem csinálta magától, idegenkedés nélkül.
A pici cicám is már majd egy hete bejár az ajtón keresztül:)
Lehet úgy is kezdeni, hogy először leveszed az ajtót, hogy szokja első körben, hogy fedett. Mikor megszokta, felteszed az ajtót és betanítod őket:)
Hát úgy teríti be, hogy most nyitott az alom, a kicsikém hobbija meg az h minél jobban szétkotorja, majd apró talpacskáin szana meg széjjel szórja mindenfelé. Ráadásul szilika géles almot használok. Léptetek már legoba meztelen talppal? Akkor tudjátok, miről beszélek :)
És arra gondoltam, ha fedett lenne az alom, akkor legalább max egy nyíláson tudná kikotorni. És arra lennék kíváncsi, igazam van-e.
Második vagyok:)
Rájöttem! Kikaparja, és/vagy kihordja a talpán?
Nekem nincs ilyen problémám:)
Max, ha a kutya beszökik, az rábukikrögtön a cicakakira és hordja szét az ajtó felé:(
Nekünk a fedelesbúl is kijön, de nem tudom ez mennyire vészes a "fedetlenhez" képest, mivel olyanunk nem volt.
Esetleg ha megoldható és nem idegenkedsz a dologtól, csinálj nekik külön kis "cica wc helyiséget" egy kiszuperált, szekrényból:
Mi egy 1000 Ft-os ikea asztalból barkácsoltunk nekik egyet (lack dohányzó asztal, ha minden igaz most értékelték le 6-700 Ft-ra)
Ez is abból van, bár a miénk teljesen más: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!